Tuinman Rotterdam

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Tuinman Rotterdam

Tuinman Rotterdam
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Rotterdam
30 maart 2016

Tuinman Rotterdam? Welkom bij Hoveniersbedrijf Tim Kok! U hebt mogelijk een schitterende tuin in Rotterdam of omstreken, maar niet de ‘groene vingers’ om uw tuin te onderhouden. Een tuinman is dan een geschikte oplossing. Bij Hoveniersbedrijf Tim Kok loopt ongetwijfeld de tuinman die Rotterdam nodig heeft. Tuinman Rotterdam? Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Tuinman Rotterdam? Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Door onze jarenlange ervaring en onze uitgebreide kennis van tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, sierbestrating, boomverzorging etc. zijn wij uitstekend in staat om te helpen uw tuin op orde te krijgen of te houden. Onze tuinmannen zijn u graag van dienst en zien het als hun passie om u te helpen uw tuin aan te leggen of tuin te onderhouden. Of het nu gaat om tuinadvies, tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud, sierbestrating en/of boomverzorging, bij ons bent u aan het juiste adres! Tuinman Rotterdam? Welkom bij Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Tuinman Rotterdam is een zoekterm waar u mogelijk meer ‘tuinmannen’ op zult vinden. Wij willen u er graag van overtuigen dat Hoveniersbedrijf Tim Kok voor u het hoveniersbedrijf is om uw tuin er zo fleurig mogelijk uit te laten zien. Wij zijn professioneel, betrouwbaar, betrokken en flexibel. Zo alleen kunnen wij de kwaliteit waarborgen die u nodig heeft. Voor Tuinman Rotterdam bent u bij Hoveniersbedrijf Tim Kok aan het juiste adres!

Meer informatie over Tuinman Rotterdam?

Wij staan voor u klaar om de mogelijkheden op het gebied van tuinonderhoud in de regio Rotterdam met u te bespreken. U kunt natuurlijk altijd een afspraak maken met een tuinman van Hoveniersbedrijf Tim Kok. Samen met u bekijken we dan de verschillende mogelijkheden. U kunt ons telefonisch bereiken via: 010-416 27 84. Ook kunt u uiteraard ons contactformulier invullen. Zo krijgt u snel contact met ons over Tuinman Rotterdam!

Tuinman Rotterdam? Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Direct contact

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers