Tuinaanleg Dordrecht

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Tuinaanleg Dordrecht

Tuinaanleg Dordrecht
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Dordrecht
30 maart 2016

Zoekt u naar een geschikt hoveniersbedrijf in Dordrecht voor Tuinaanleg Dordrecht? Van harte welkom bij Hoveniersbedrijf Tim Kok! Wij zijn graag uw hoveniersbedrijf in Dordrecht voor de tuinaanleg van uw tuin. U bent bij ons aan het juiste adres voor elke tuin. Of het nu om een kleine tuin, een grote tuin of een bedrijfstuin gaat, bij ons bent u van harte welkom. Vanuit Hoogvliet en Oud-Beijerland bedienen we onze klanten in de regio Rotterdam en in de Hoekse Waard. Dat is de reden dat we ook op tuinaanleg Dordrecht gevonden worden. Zo kunt u ons gemakkelijk vinden en komt u makkelijk en snel bij een betrouwbaar, professioneel en flexibel hoveniersbedrijf uit dat u graag van dienst is. Tuinaanleg Dordrecht? Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Tuinaanleg Dordrecht? Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Wanneer u zoekt naar een hoveniersbedrijf voor tuinaanleg Dordrecht, bent u bij Hoveniersbedrijf Tim Kok van harte welkom! Wij zijn een hoveniersbedrijf met professionele vakmensen in dienst. Ons team bestaat uit diverse hoveniers en specialisten op diverse gebieden. Hierbij kunt u denken aan specialismen als boomverzorging, boominspectie, onkruidbestrijding, tuinontwerp, tuinadvies, tuinverlichting, kunstgras, etcetera. Door onze ervaring, kennis en kunde zijn wij het geschikte hoveniersbedrijf voor de tuinaanleg van uw tuin in Dordrecht. Voor tuinaanleg Dordrecht bent u bij ons dan ook van harte welkom.

Tuinaanleg Dordrecht

Hoveniersbedrijf Tim Kok is uw hoveniersbedrijf voor Tuinaanleg Dordrecht!

Tuinaanleg Dordrecht is een specifieke zoekterm waar u op zoekt wanneer u bezig bent met de aanleg van uw tuin, of plannen hebt voor tuinaanleg van uw tuin in Dordrecht. In beide gevallen zijn wij u graag van dienst. Wij zijn graag hovenier Dordrecht. Uw hoveniersbedrijf in Dordrecht. Bij ons bent u uiteraard ook aan het juiste adres als het gaat om bijvoorbeeld:

Meer informatie over Tuinaanleg in Dordrecht?

We kunnen ons voorstellen dat u wilt weten wat wij concreet voor u kunnen betekenen als het gaat om Tuinaanleg Dordrecht. Het meest handig is dat u eenvoudig met ons contact opneemt middels het formulier op deze pagina, door te bellen naar Hoveniersbedrijf Tim Kok op nummer 010-4162784 of door ons contactformulier in te vullen.

Tuinaanleg Dordrecht? Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Direct contact

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers