Vlonders

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Vlonders

Een vlonder op maat gemaakt door Hoveniersbedrijf Tim Kok.

Of u nu een vlonder wilt in uw tuin, als alternatief voor bestrating, in de veranda, of een vlonder aan het water… met iedere optie wordt een aparte, sfeervolle hoek gecreëerd! Ook combinaties van bestrating met een houten vlonder geeft fraaie resultaten. Hout zorgt namelijk voor een warme natuurlijke uitstraling.

Tim Kok Hoveniers realiseert vlonders van verschillende typen hout maar ook kunststof vlonders (composiet vlonders) en heeft ruime ervaring met het leggen van duurzame bamboe vlonders.

Wilt u meer weten?
Informeert u dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden van een vlonder van Tim Kok Hoveniers.

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers