Tuinrenovatie

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Tuinrenovatie

 

Ook wel eens in uw tuin gestaan en gedacht ‘wat moet ik hier nu nog mee’? Geen punt, want dan is het tijd om Tim Kok Hoveniers in te schakelen. Ook al is uw tuin verouderd, zit er geen voeding meer in de grond, gaat het onkruid zijn eigen gang en wordt u wanhopig van die ene grote boom die alle licht wegneemt, wij adviseren u graag en weten altijd een oplossing voor uw huidige tuinproblemen.

Samen met onze tuinarchitect bespreken we de veelzijdige mogelijkheden van een tuin die u wél het optimale tuingeluk geeft. Het kan zelfs zijn dat niet alles gerooid hoeft te worden maar dat oude bomen in uw huidige tuin een tweede leven krijgen…
Geen groene vingers? Geen nood, wij kunnen deze zorg voor u uit handen nemen door eenmalig tuinonderhoud, of onderhoud op contractbasis.

Neem contact op met Hoveniersbedrijf Tim Kok.

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers