Pergola

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Pergola

 

Een pergola als sfeer verhogend object in uw tuin! Een verrijking.
Een pergola brengt meer spanning en diepte aan in de tuin, is functioneel omdat u er klimplanten en verschillende fruitsoorten langs kunt leiden, en creëert schaduw.

Het bepalen van de juiste hoogte is belangrijk, omdat u uw uitzicht over de gehele tuin niet wilt verliezen. Om als schaduwplek te kunnen fungeren moet u uiteraard de juiste plek weten te bepalen, afhankelijk van waar u op het heetst van de dag, de meeste zon heeft.

Vele vormen zijn mogelijk. Van rond tot vierkant. Van klassieke pergola’s tot strakke moderne frames.

Laat u inspireren! Neem contact op met Tim Kok Hoveniers.

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers