Blokhutten

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Blokhutten

 

Blokhutten zijn mooi en praktisch!
Een blokhut kan de ideale oplossing zijn voor uw ruimteprobleem!

Blokhut als berging of lounge-hoek

 

Wanneer u kiest voor een blokhut, of een blokhut met aanbouw, kunt er al uw tuingereedschap, haardhout, maar evt. ook fietsen in kwijt. Ook kunt u er een mooie sauna in maken. Door de diverse optie’s per blokhut kan de aanbouw ook mooi dienen als overdekt terras.

Blokhut als garage

 

Uit dikker hout kunnen nog grotere blokhutten gemaakt worden! Om uw auto overdekt en veilig te stallen kan de blokhut ook dienen als garage. Behandeld of onbehandeld, het verdient de aanbeveling om u goed in te laten lichten over de fundering van de garage.
Met de bijgeleverde EDPM-folie wordt het platte dak van de blokhutten eenvoudig waterdicht gemaakt!
Doordat er geen dorpels in de deuropening zijn wordt het inrijden van de blokhut met uw grasmaaier, fiets of kruiwagen zonder ‘hobbels’ genomen.
Blokhutten zijn eenvoudig op te bouwen en alle benodigde bevestigingsmaterialen worden er bij geleverd. Optioneel zijn o.a. de vloeren en dakverankeringsets.

Laat u adviseren over de vele mogelijkheden! Neem contact met ons op

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers