Over Tim Kok

Welkom bij Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Een eerste kennismaking zal u inspireren! Hoveniersbedrijf Tim Kok biedt u een uniek tuinconcept, om in te wonen en te werken. In te bewegen en te relaxen. Waar ruimte is voor originaliteit en creativiteit en waar vakmanschap en kwaliteit voorop gaan. De innovaties zijn verrassend, herkenbaar door het gebruik van pure materialen. Tim en Margriet en hun team ontwerpen en realiseren eigentijdse tuinen met een perfecte balans tussen binnen en buiten. De creaties voegen een blijvende sfeer en kwaliteit toe aan uw leefomgeving.


Tim Kok

Tim Kok

Eigenaar / Vakbekwaam hovenier

Na de middelbare school genoot Tim te Gorinchem de opleiding tot Zelfstandig Vakbekwaam Hovenier. Tim werkte op verschillende plekken als hovenier voordat hij in 2005 zijn eigen hoveniersbedrijf begint in Rotterdam, gemeente Hoogvliet. Het begint bij Tim allemaal bij luisteren. Tim weet als geen ander de vraag achter de vraag te achterhalen. Úw wensen en ideeën zijn voor Tim het uitgangspunt! Samen met het gehele team is het zijn ambitie om uw wensen en ideeën te verwezenlijken!


Aart Moree

Aart Moree

Hovenier / Tuinontwerper

Het vak van hovenier is er bij Aart van jongs af aan met de paplepel ingegoten. Na enkele korte stages bij andere hoveniersbedrijven kwam Aart in 2011 als leerling-hovenier bij Hoveniersbedrijf Tim Kok werken. Na het behalen van zijn diploma als vakbekwaam hovenier werd hij voorman in onze tuinaanleg afdeling. Het ontwerpen van een tuin, waar Aart al veel feeling bij had, heeft hij grotendeels van Margriet Kok geleerd. Juist de kenmerkende accenten die de tuinontwerpen van Margriet kenmerken en het eigene van Hoveniersbedrijf Tim Kok uitstralen is iets wat Aart heeft meegenomen als bagage. Zijn verdiepende kennis met betrekking tot het ontwerpen van een tuin is door Michel Lafaille vergroot.

Door met u in gesprek te gaan en een goede inventarisatie uit te voeren, haalt Aart naar voren wat het verhaal is achter uw wensen en eisen. Door met deze zaken aan de slag te gaan vormt er onder zijn handen een tuinontwerp waarvan u tot die tijd alleen maar heeft durven dromen. Doordat Aart praktische ervaring heeft in het aanleggen en onderhouden van tuinen, zijn de tuinontwerpen vaak doorweven van praktische handigheden. Zo komen styling en praktische uitwerking dicht bij elkaar en krijgt u echt de tuin zoals u dat voor ogen heeft.


They make the difference

Bij Hoveniersbedrijf Tim Kok werkt een hecht team van vakmensen. Hun ervaring, betrokkenheid en vakkennis in het onderhouden en aanleggen van duurzame tuinen is de solide basis van ons bedrijf. Uw investering in uw tuin is bij ons in vertrouwde handen. Onze vakmensen staan garant voor unieke creaties en oplossingen voor uw specifieke wensen en eisen. Graag stellen wij de mensen van Hoveniersbedrijf Tim Kok aan u voor.

Marco Mulder

Aankomend voorman tuinaanleg

Jeffrey Jongebreur

Aankomend voorman tuinonderhoud

Corstiaan van den Hoek

Medewerker tuinaanleg

Bas van der Zwaan

Aankomend voorman tuinaanleg

Leendert Stam

Voorman tuinaanleg

Jos van Stapele

Voorman tuinaanleg – onderhoud en boomverzorging

Willem Peter de Porto

Voorman tuinonderhoud

Wilco van Hofwegen

Wilco van Hofwegen

Aankomend voorman tuinaanleg

Kevin van Helvert

Kevin van Helvert

Medewerker tuinonderhoud

Arnold van Leeuwen

Arnold van Leeuwen

Medewerker tuinaanleg / tuinonderhoud

 

Onze klanten beoordelen Hoveniersbedrijf Tim Kok gemiddeld met een 9.7 (van 10) op basis van 12 reviews!

Veel inspiratie gewenst! Vraag vrijblijvend om advies.  Advies >