Over Tim Kok

Welkom bij Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Een eerste kennismaking zal u inspireren!Foto buitenkant Hoveniersbedrijf Tim Kok Hoveniersbedrijf Tim Kok biedt u een uniek tuinconcept, om in te wonen en te werken. In te bewegen en te relaxen. Waar ruimte is voor originaliteit en creativiteit en waar vakmanschap en kwaliteit voorop gaan. De innovaties zijn verrassend, herkenbaar door het gebruik van pure materialen. Tim en Aart en hun team ontwerpen en realiseren eigentijdse tuinen met een perfecte balans tussen binnen en buiten. De creaties voegen een blijvende sfeer en kwaliteit toe aan uw leefomgeving.


Tim Kok

Eigenaar / Vakbekwaam hovenier

Na de middelbare school genoot Tim te Gorinchem de opleiding tot Zelfstandig Vakbekwaam Hovenier. Tim werkte op verschillende plekken als hovenier voordat hij in 2005 zijn eigen hoveniersbedrijf begint in Rotterdam, gemeente Hoogvliet. Het begint bij Tim allemaal bij luisteren. Tim weet als geen ander de vraag achter de vraag te achterhalen. Úw wensen en ideeën zijn voor Tim het uitgangspunt! Samen met het gehele team is het zijn ambitie om uw wensen en ideeën te verwezenlijken!


Aart Moree

Aart Moree

Mede-eigenaar / Werkvoorbereider

Het vak van hovenier is er bij Aart van jongs af aan met de paplepel ingegoten. Na enkele korte stages bij andere hoveniersbedrijven kwam Aart in 2011 als leerling-hovenier bij Hoveniersbedrijf Tim Kok werken. Na het behalen van zijn diploma als vakbekwaam hovenier en buiten ervaring opgedaan te hebben is hij mede-eigenaar geworden van het hoveniersbedrijf. De praktische ervaring wordt nu vooral omgezet in het calculeren en voorbereiden van de werkzaamheden.


They make the difference

Bij Hoveniersbedrijf Tim Kok werkt een hecht team van vakmensen. Hun ervaring, betrokkenheid en vakkennis in het onderhouden en aanleggen van duurzame tuinen is de solide basis van ons bedrijf. Uw investering in uw tuin is bij ons in vertrouwde handen. Onze vakmensen staan garant voor unieke creaties en oplossingen voor uw specifieke wensen en eisen. Graag stellen wij de mensen van Hoveniersbedrijf Tim Kok aan u voor.

Onze klanten beoordelen Hoveniersbedrijf Tim Kok gemiddeld met een 9.7 (van 10) op basis van 12 reviews!

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.