Over Tim Kok

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Welkom bij Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Een eerste kennismaking zal u inspireren!Foto buitenkant Hoveniersbedrijf Tim Kok Hoveniersbedrijf Tim Kok biedt u een uniek tuinconcept, om in te wonen en te werken. In te bewegen en te relaxen. Waar ruimte is voor originaliteit en creativiteit en waar vakmanschap en kwaliteit voorop gaan. De innovaties zijn verrassend, herkenbaar door het gebruik van pure materialen. Tim en Aart en hun team ontwerpen en realiseren eigentijdse tuinen met een perfecte balans tussen binnen en buiten. De creaties voegen een blijvende sfeer en kwaliteit toe aan uw leefomgeving.


Tim Kok

Eigenaar / Vakbekwaam hovenier

Na de middelbare school genoot Tim te Gorinchem de opleiding tot Zelfstandig Vakbekwaam Hovenier. Tim werkte op verschillende plekken als hovenier voordat hij in 2005 zijn eigen hoveniersbedrijf begint in Rotterdam, gemeente Hoogvliet. Het begint bij Tim allemaal bij luisteren. Tim weet als geen ander de vraag achter de vraag te achterhalen. Úw wensen en ideeën zijn voor Tim het uitgangspunt! Samen met het gehele team is het zijn ambitie om uw wensen en ideeën te verwezenlijken!


Aart Moree

Aart Moree

Mede-eigenaar / Werkvoorbereider

Het vak van hovenier is er bij Aart van jongs af aan met de paplepel ingegoten. Na enkele korte stages bij andere hoveniersbedrijven kwam Aart in 2011 als leerling-hovenier bij Hoveniersbedrijf Tim Kok werken. Na het behalen van zijn diploma als vakbekwaam hovenier en buiten ervaring opgedaan te hebben is hij mede-eigenaar geworden van het hoveniersbedrijf. De praktische ervaring wordt nu vooral omgezet in het calculeren en voorbereiden van de werkzaamheden.


They make the difference

Bij Hoveniersbedrijf Tim Kok werkt een hecht team van vakmensen. Hun ervaring, betrokkenheid en vakkennis in het onderhouden en aanleggen van duurzame tuinen is de solide basis van ons bedrijf. Uw investering in uw tuin is bij ons in vertrouwde handen. Onze vakmensen staan garant voor unieke creaties en oplossingen voor uw specifieke wensen en eisen. Graag stellen wij de mensen van Hoveniersbedrijf Tim Kok aan u voor.

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers