Landing page

Passie voor groen?

Ter ondersteuning van ons team zoeken wij een commerciële duizendpoot. Je gaat je o.a. bezighouden met de verkoop van ons volledige aanbod en onderhoudt contact met klanten. Daarnaast denk je actief mee en vertaal je de wensen van de klant naar de realisatie van hun droomtuin. Je verzorgt hierbij ook een stuk administratie en inkoop. Kortom: je bent een echte multitasker die stevig in zijn schoenen staat. Bovendien werk je graag in een hecht team.

  Ik wil graag het magazine ontvangen

  Ja, meld mij aan voor de nieuwsbrief

  „Geen enkele tuin is hetzelfde. De situatie en omstandigheden zijn bij elk huis weer anders. Dat maakt het creatieve proces juist zo mooi. Het is daarbij wel belangrijk dat je vooraf jouw smaak bepaalt en met ons bespreekt. We geven je graag een aantal tuin ideeën om inspiratie op te doen.”

  Tim Kok

  Waarom Tim Kok?

  Maakt tuinen om in weg te dromen

  Betrouwbaar, eerlijk en nuchter

  Net dat stapje meer dan je wenst

  In deze tijd van het jaar komt groene aanslag veel voor. Wat doet u er tegen?

  Liam possim. Nam id quaeque fierent. Vim nisl debet fastidi. Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, vel ad autem soleat, pro ei etiam possim. Nam id quaeque fierent. Vim nisl debet fastidi. Lorem ipsum dolor sit amet.

  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Nam id quaeque fierent
  • Vim nisl debet fastidi

  Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

  - Marco en Marian

  De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

  - Hof van Heden

  Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

  - Kenny & Anne

  We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

  - Jan en Marjolein Voogt

  Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

  - Ad en Peggy Winckers