Kunstgras Ridderkerk

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Kunstgras Ridderkerk

Kunstgras Ridderkerk
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Ridderkerk
30 maart 2016

Bent u op zoek naar kunstgras in Ridderkerk en omgeving? Welkom bij Hoveniersbedrijf Tim Kok. Wij zijn dealer van kunstgras in de regio Ridderkerk en verkopen dit aan particulieren en bedrijven. Naast de direct verkoop van kunstgras in Ridderkerk verzorgen wij ook het leggen van het kunstgras. Voor het complete verhaal rondom kunstgras bent u bij ons aan het juiste adres! Kunstgras Ridderkerk? Welkom bij Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Officieel dealer Kunstgrasboer.nl

Snel kunstgras nodig? Neem vrijblijvend contact op!

U wilt graag kunstgras hebben? Wij kunnen dit voor u regelen. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, of door ons te bellen op 010-416 27 84. Wij staan graag voor u klaar!

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers