Keurmerk

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Keurmerk

Onderstaande keurmerken zijn wezenlijke onderdelen van ons bedrijf. Wij zijn trots op het behalen van deze keurmerken en omschrijven dan ook graag wat deze voor ons inhouden, en niet onbelangrijk, wat de meerwaarde is voor u als klant.

VCA Keurmerk

Waarom streven wij een VCA certificatie na? Risicobeheersing leidt tot minder arbeidsongevallen en leidt dus uiteindelijk tot een gedegen, doordachte uitvoering van de vele werkzaamheden.

Een VCA gecertificeerd bedrijf denkt aan veiligheid van het personeel en aan de veiligheid van derden. Het bedrijf verplicht zijn werknemers nooit om hun gezondheid op het spel te zetten. Wie zich veilig waant, kan zich met zijn eigenlijke taken bezighouden en haalt een hoger rendement, waar u als klant dus uiteindelijk beter mee bent.

Veilige werkomstandigheden zorgen dus voor motivatie en rendement.

vhg-logo

De VHG is de brancheorganisatie voor hoveniers en groenvoorzieners. De vereniging adviseert en behartigt de belangen voor ruim 1.400 bedrijven in de groene sector en is de enige ondernemersorganisatie in deze branche. Bij de VHG zijn zo’n 1200 vakbekwame hoveniers en groenvoorzieners aangesloten.

Branchevereniging VHG wil namens de individuele ondernemers in de branche de vertegenwoordiger zijn die maatschappelijke en economische meerwaarde van groen onder de aandacht brengt bij politiek, institutionele partijen en burgers. De sector wil maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze voegt door haar diensten iets toe aan de kwaliteit van leven. Branchevereniging VHG ziet zichzelf daarmee ook als ‘de groene inspiratiebron’ voor de maatschappij. Particulieren en bedrijven kunnen een beroep doen op de deskundigheid van bedrijven die hierbij aangesloten zijn.

Wij zijn geregistreerd als een erkend leerbedrijf bij Aequor. (Bedrijfsnr: 223064) Praktijkervaring is onmisbaar in de beroepsopleiding; met theorie alleen kom je er niet. Door het bieden van een stageplek in het bedrijfsleven, de beste plaats voor deze ervaring, willen wij daar zeker aan bijdragen.

Aequor

Aangesloten zijn bij Aequor betekent voor u als klant dat wij leerlingen een stage of leerbaan aanbieden in ons bedrijf, om zo de juiste vakman of vrouw te worden. Op ons bedrijf komt de deelnemer met zoveel mogelijk aspecten in aanraking en zal onder begeleiding meewerken aan het welslagen van uw tuin.

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers