Hovenier Zuid Holland

Hovenier Zuid Holland

Hovenier Zuid Holland
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Zuid Holland
30 maart 2016

Een hovenier Zuid Holland is mogelijk niet moeilijk te vinden. Hoveniersbedrijf Tim Kok wil u graag overtuigen dat onze hoveniers de echte vakmensen van Zuid-Holland zijn. De reden hiervoor is dat wij u op tuingebied iets te bieden hebben. Onze hoveniers hebben met hun jarenlange ervaring en gedegen kennis een duidelijke visie op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, bestrating, boomverzorging, etc. Woont of werkt u in Zuid-Holland en bent u op zoek naar een goede hovenier? Hoveniersbedrijf Tim Kok is de laatste jaren uitgegroeid tot een hoveniersbedrijf van formaat!

Hoveniersbedrijf Tim Kok is als hovenier actief in de regio Rotterdam en in de Hoekse Waard. Plaatsen waar onze klanten veelal vandaan komen zijn: Rotterdam, Hoogvliet, Rhoon, Spijkenisse, Ridderkerk, Barendrecht, Dordrecht, Pernis, Poortugaal, Oostvoorne, Hellevoetsluis en nog diverse andere plaatsen. Hovenier Zuid-Holland; Hoveniersbedrijf Tim Kok!

We kunnen ons voorstellen dat u graag meer wilt weten over ons als hovenier Zuid Holland en wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt daarom eenvoudig met ons contact opnemen om samen te kijken naar de mogelijkheden.
Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via: 010-416 27 84. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl.

Ú heeft de tuin, wij de aanleg…

Contact met Tim Kok

Onze klanten beoordelen Hoveniersbedrijf Tim Kok gemiddeld met een 9.7 (van 10) op basis van 12 reviews!

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.