Hovenier Zuid Holland

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Hovenier Zuid Holland

Hovenier Zuid Holland
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Zuid Holland
30 maart 2016

Een hovenier Zuid Holland is mogelijk niet moeilijk te vinden. Hoveniersbedrijf Tim Kok wil u graag overtuigen dat onze hoveniers de echte vakmensen van Zuid-Holland zijn. De reden hiervoor is dat wij u op tuingebied iets te bieden hebben. Onze hoveniers hebben met hun jarenlange ervaring en gedegen kennis een duidelijke visie op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, bestrating, boomverzorging, etc. Woont of werkt u in Zuid-Holland en bent u op zoek naar een goede hovenier? Hoveniersbedrijf Tim Kok is de laatste jaren uitgegroeid tot een hoveniersbedrijf van formaat!

Hoveniersbedrijf Tim Kok is als hovenier actief in de regio Rotterdam en in de Hoekse Waard. Plaatsen waar onze klanten veelal vandaan komen zijn: Rotterdam, Hoogvliet, Rhoon, Spijkenisse, Ridderkerk, Barendrecht, Dordrecht, Pernis, Poortugaal, Oostvoorne, Hellevoetsluis en nog diverse andere plaatsen. Hovenier Zuid-Holland; Hoveniersbedrijf Tim Kok!

We kunnen ons voorstellen dat u graag meer wilt weten over ons als hovenier Zuid Holland en wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt daarom eenvoudig met ons contact opnemen om samen te kijken naar de mogelijkheden.
Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via: 010-416 27 84. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl.

Ú heeft de tuin, wij de aanleg…

Contact met Tim Kok

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers