Hovenier Westmaas

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Hovenier Westmaas

Hovenier Westmaas
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Westmaas
30 maart 2016

Zoeken naar Hovenier Westmaas brengt misschien enige verwarring! Meerdere hoveniers Westmaas. Welke hovenier moet u kiezen?! Dat kan een goede vraag zijn. Hoveniersbedrijf Tim Kok uit Oud-Beijerland wil graag uw hovenier in Westmaas zijn. Onze hoveniers Westmaas zetten zich graag in voor klanten in Westmaas. Wij willen namelijk graag uw hovenier Westmaas zijn als het gaat om onder meer tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Daarnaast is ook boomverzorging en sierbestrating onderdeel van ons uitgebreide dienstenpakket. Ons team van enthousiaste Westmaasse hoveniers heeft een enorme berg ervaring opgebouwd. U kunt begrijpen dat we die kennis en inzichten graag inzetten voor onze klanten in Westmaas en omgeving! Uw Westmaasse tuin ontwerpen en tuin aanleggen is daarom ook geen probleem. Zo kunt u ook uw tuin laten onderhouden door de hoveniers Westmaas. U bent, in Westmaas, bij Hoveniersbedrijf Tim Kok van harte welkom als particulier, maar ook zeker als bedrijf! Hoveniersbedrijf Westmaas? Tim Kok!

Kiezen voor onze Westmaasse hoveniers, als hovenier Westmaas, is zeker een keuze voor topkwaliteit. Wellicht hoort u dat vaker in Westmaas. Wij denken echter dat we voor u in Westmaas echt iets kunnen toevoegen en zo van meerwaarde kunnen zijn voor u als hovenier in Westmaas. U zult naaste de keuze voor kwaliteit, ervaren dat onze Westmaasse hoveniers een unieke visie hebben ontwikkeld die zij dagelijks inzetten voor de verwezenlijking van tuinen in onder meer Westmaas. Onderdeel van die eigentijdse visie, is de enorme efficiëntie waarmee wij uw tuin ontwerpen, uw tuin aanleggen en uw tuin daarna onderhouden. U zult begrijpen dat wij het op z’n minst prettig vinden dat onze Westmaasse klanten kwaliteit terugzien in ons werk! Onze kwaliteit is een van de kenmerken van de hovenier in Westmaas!

Wilt u meer weten over ons als hovenier Westmaas en wat wij voor u, in Westmaas, kunnen betekenen? Neem eenvoudig met ons contact opnemen om samen te kijken naar de mogelijkheden voor uw tuin. Hoveniersbedrijf Tim Kok; hovenier Westmaas!
Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via: 0186-619151. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl.

Ú heeft de tuin, wij de aanleg…

Contact met Tim Kok

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers