Hovenier Vlaardingen

Hovenier Vlaardingen

Hovenier Vlaardingen
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Vlaardingen
30 maart 2016

Zoekt u naar Hovenier Vlaardingen? Er zijn zeker meer hoveniers in Vlaardingen. Hoveniersbedrijf Tim Kok uit Hoogvliet is als hovenier al diverse jaren actief in Vlaardingen. U bent, met uw tuin in Vlaardingen, bij ons zeker aan het juiste adres als we het hebben over tuinadvies, tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud, sierbestrating en boomverzorging. Hovenier Vlaardingen; Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Al jaren zijn wij actief binnen de hovenierswereld. Vele tuinen hebben wij ontworpen en aangelegd. Dit resulteert in een grote hoeveelheid ervaring en ideeën. Uw wensen zijn leidend. Wij verwerken deze graag in mooie tuinideeën en tuinontwerpen. Na akkoord van ons tuinontwerp gaan wij over tot de tuinaanleg. Ook in Vlaardingen hebben wij in de loop der jaren diverse tuinen aangelegd. Ook u bent van harte welkom bij Hoveniersbedrijf Tim Kok!

We kunnen ons natuurlijk ook voorstellen dat u graag meer wilt weten over onze hoveniers in Vlaardingen en wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot uw (bedrijfs)tuin. U kunt daarom eenvoudig en snel met ons contact opnemen waarna we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden betreffende uw wensen.
Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via: 010-416 27 84. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl.

Ú heeft de tuin, wij de aanleg…

Contact met Tim Kok

Onze klanten beoordelen Hoveniersbedrijf Tim Kok gemiddeld met een 9.7 (van 10) op basis van 12 reviews!

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.