Hovenier Vlaardingen

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Hovenier Vlaardingen

Hovenier Vlaardingen
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Vlaardingen
30 maart 2016

Zoekt u naar Hovenier Vlaardingen? Er zijn zeker meer hoveniers in Vlaardingen. Hoveniersbedrijf Tim Kok uit Hoogvliet is als hovenier al diverse jaren actief in Vlaardingen. U bent, met uw tuin in Vlaardingen, bij ons zeker aan het juiste adres als we het hebben over tuinadvies, tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud, sierbestrating en boomverzorging. Hovenier Vlaardingen; Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Al jaren zijn wij actief binnen de hovenierswereld. Vele tuinen hebben wij ontworpen en aangelegd. Dit resulteert in een grote hoeveelheid ervaring en ideeën. Uw wensen zijn leidend. Wij verwerken deze graag in mooie tuinideeën en tuinontwerpen. Na akkoord van ons tuinontwerp gaan wij over tot de tuinaanleg. Ook in Vlaardingen hebben wij in de loop der jaren diverse tuinen aangelegd. Ook u bent van harte welkom bij Hoveniersbedrijf Tim Kok!

We kunnen ons natuurlijk ook voorstellen dat u graag meer wilt weten over onze hoveniers in Vlaardingen en wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot uw (bedrijfs)tuin. U kunt daarom eenvoudig en snel met ons contact opnemen waarna we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden betreffende uw wensen.
Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via: 010-416 27 84. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl.

Ú heeft de tuin, wij de aanleg…

Contact met Tim Kok

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers