Hovenier Spijkenisse

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Hovenier Spijkenisse

Hovenier Spijkenisse
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Spijkenisse
19 november 2016

Hovenier Spijkenisse? Welkom bij Hoveniersbedrijf Tim Kok! Wij zijn namelijk hovenier in Spijkenisse en staan voor u klaar. Bij Hoveniersbedrijf Tim Kok staat u als klant namelijk centraal. Ons hele hoveniersbedrijf is zo ingericht om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Voor veel klanten in Spijkenisse hebben wij de tuinaanleg mogen verzorgen en komen we nu periodiek langs voor tuinonderhoud. Voor een hovenier in Spijkenisse bent u bij Hoveniersbedrijf Tim Kok aan het juiste adres! Van harte welkom! Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier.

Hovenier Spijkenisse

Onze hoveniers in Spijkenisse

Voor diverse particuliere en zakelijke klanten hebben wij als hovenier in Spijkenisse de afgelopen jaren diverse tuinen mogen ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Uiteraard zouden we ook u graag van dienst willen zijn met onze kennis op het gebied van tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud en tuinadvies.

Met ons team van hoveniers in Spijkenisse zijn wij in staat om u te voorzien van gedegen tuinadvies en kunnen wij, op basis van uw wensen, een uniek tuinontwerp voor u maken. Het moge duidelijk zijn dat wij u ook kunnen helpen met het onderhouden van uw tuin. Onze hoveniers staan dagelijks klaar om klanten in de regio Rotterdam te laten genieten van hun tuin. Hovenier Spijkenisse: Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Diensten van ons hoveniersbedrijf in Spijkenisse

Onze hoveniers in Spijkenisse leveren een totaalpakket aan diensten voor uw tuin. Onderstaand overzicht van diensten is maar een kleine selectie.
– Tuinontwerp
– Tuinaanleg
– Tuinonderhoud
– Sierbestrating
– Boomverzorging

De vakmensen binnen ons hoveniersbedrijf zijn in staat om nagenoeg alles in uw tuin uit te voeren. Hier hechten wij ook waarde aan. Het bieden van een totaalpakket heeft voor u als klant in Spijkenisse het voordeel dat u 1 aanspreekpunt hebt: Hoveniersbedrijf Tim Kok.

Tuinontwerp, Tuinaanleg of Tuinonderhoud van uw tuin in Spijkenisse?

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend en eenvoudig contact met ons opnemen om samen te kijken naar de mogelijkheden voor uw tuin in Spijkenisse.
Neem contact op via: 010-416 27 84. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Stuur ons een bericht via ons contactformulier. Hoveniersbedrijf in Spijkenisse? Welkom bij Tim Kok!

Hovenier Spijkenisse. Hoveniersbedrijf Tim Kok! Van harte welkom!

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers