Hovenier Schipluiden

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Hovenier Schipluiden

Hovenier Schipluiden
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Schipluiden
12 augustus 2016

U zocht naar Hovenier Schipluiden? Van harte welkom bij Hoveniersbedrijf Tim Kok. Wij zijn hoveniers in de regio Rotterdam en Den Haag en vandaar dus ook in Schipluiden.

Hovenier Schipluiden

Hovenier Schipluiden? Vrijblijvend en snel contact.

Neem vandaag nog contact op met Hoveniersbedrijf Tim Kok door te bellen met 010 – 416 27 84 of door het contactformulier op deze pagina in te vullen. Hovenier Schipluiden? Welkom bij Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Hovenier Schipluiden? Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers