Hovenier Schiedam

Hovenier Schiedam

Hovenier Schiedam
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Schiedam
15 juni 2017

Van harte welkom bij Hoveniersbedrijf Tim Kok. Bent u op zoek naar Hovenier Schiedam? U hoeft dan wat ons betreft zeker niet verder te zoeken. Graag stellen wij ons aan u voor. Hoveniersbedrijf Tim Kok is met diverse hoveniers al jaren de hovenier Schiedam. Veel mensen waarderen het dat wij graag met hen meedenken over tuinadvies, tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud, sierbestrating en boomverzorging. Dat is voor ons helemaal niet bijzonder. Wij houden namelijk van het hoveniersvak en laten u graag delen in onze jarenlange ervaring en unieke tuinvisie. Onze hoveniers Schiedam staan daarom graag voor u klaar.

Bij Hoveniersbedrijf Tim Kok beslist u hoe uw tuin er uit ziet. Wij voorzien u uiteraard graag van gedegen tuinadvies en maken een passend en uniek tuinontwerp voor uw tuin in Schiedam.
Hovenier Schiedam is een zoekterm waar u zeker meer hoveniersbedrijven op zult vinden. Wij zijn van mening dat wij u zeer goed van dienst kunnen zijn door onze jarenlange ervaring en unieke tuinvisie. Die visie delen wij graag met heel Schiedam, maar in het bijzonder met u. Uw tuin in Schiedam is tenslotte meer dan een stuk ruimte dat er toevallig netjes uit moet zien. Als hovenier Schiedam is uw tuin Schiedam daarom onze zorg.

Wij kunnen ons voorstellen dat u graag meer informatie wilt hebben over Hoveniersbedrijf Tim Kok als hovenier Schiedam. Wij nodigen u daarom contact met ons op te nemen. Hierna kijken we samen naar de mogelijkheden die het beste bij u en uw tuin in Schiedam passen.
U kunt ons telefonisch bereiken via 010 – 416 27 84. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar; info@timkok.nl. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen middels ons contactformulier.

Graag tot ziens bij Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Uw heeft de tuin, wij de aanleg…

Contact met Tim Kok

Onze klanten beoordelen Hoveniersbedrijf Tim Kok gemiddeld met een 9.7 (van 10) op basis van 12 reviews!

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.