Hovenier Schiedam

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Hovenier Schiedam

Hovenier Schiedam
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Schiedam
15 juni 2017

Van harte welkom bij Hoveniersbedrijf Tim Kok. Bent u op zoek naar Hovenier Schiedam? U hoeft dan wat ons betreft zeker niet verder te zoeken. Graag stellen wij ons aan u voor. Hoveniersbedrijf Tim Kok is met diverse hoveniers al jaren de hovenier Schiedam. Veel mensen waarderen het dat wij graag met hen meedenken over tuinadvies, tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud, sierbestrating en boomverzorging. Dat is voor ons helemaal niet bijzonder. Wij houden namelijk van het hoveniersvak en laten u graag delen in onze jarenlange ervaring en unieke tuinvisie. Onze hoveniers Schiedam staan daarom graag voor u klaar.

Bij Hoveniersbedrijf Tim Kok beslist u hoe uw tuin er uit ziet. Wij voorzien u uiteraard graag van gedegen tuinadvies en maken een passend en uniek tuinontwerp voor uw tuin in Schiedam.
Hovenier Schiedam is een zoekterm waar u zeker meer hoveniersbedrijven op zult vinden. Wij zijn van mening dat wij u zeer goed van dienst kunnen zijn door onze jarenlange ervaring en unieke tuinvisie. Die visie delen wij graag met heel Schiedam, maar in het bijzonder met u. Uw tuin in Schiedam is tenslotte meer dan een stuk ruimte dat er toevallig netjes uit moet zien. Als hovenier Schiedam is uw tuin Schiedam daarom onze zorg.

Wij kunnen ons voorstellen dat u graag meer informatie wilt hebben over Hoveniersbedrijf Tim Kok als hovenier Schiedam. Wij nodigen u daarom contact met ons op te nemen. Hierna kijken we samen naar de mogelijkheden die het beste bij u en uw tuin in Schiedam passen.
U kunt ons telefonisch bereiken via 010 – 416 27 84. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar; info@timkok.nl. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen middels ons contactformulier.

Graag tot ziens bij Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Uw heeft de tuin, wij de aanleg…

Contact met Tim Kok

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers