Hovenier ‘s-Gravendeel

Hovenier ‘s-Gravendeel

Hovenier ‘s-Gravendeel
Hoveniersbedrijf Tim Kok
‘s-Gravendeel
30 maart 2016

Er zijn meer Hoveniers ‘s-Gravendeel. Dus waarom zou u kiezen voor Hoveniersbedrijf Tim Kok? Onze ‘s-Gravendeelse hoveniers zetten zich elke dag in voor de mooiste tuinen en de meest unieke tuinontwerpen. Natuurlijk is dat niet het enige wat onze hoveniers in ‘s-Gravendeel doen. De hoveniers van Hoveniersbedrijf Tim Kok zijn uw hovenier als het gaat om de meest uiteenlopende hovenierswerkzaamheden. Dan kunt u denken aan tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, maar ook boomverzorging en sierbestrating zit in ons dienstenpakket.
Doordat wij als team een enorme hoeveelheid ervaring meebrengen, kunnen wij dagelijks putten uit onze kennis en inzichten. Die kennis en inzichten zetten wij graag in voor u in ‘s-Gravendeel! Uw tuin compleet ontwerpen en aanleggen is geen probleem. Daarnaast kunnen onze hoveniers in ‘s-Gravendeel uw tuin natuurlijk ook (op regelmatige basis) onderhouden. U bent, in ‘s-Gravendeel, bij Hoveniersbedrijf Tim Kok zowel als particulier als zakelijke klant uiteraard van harte welkom!

Uw keuze voor de ‘s-Gravendeelse hoveniers van Hoveniersbedrijf Tim Kok, als hovenier ‘s-Gravendeel, is een bewuste keuze voor kwaliteit. U zult naaste deze bewuste keuze voor kwaliteit, zelf ervaren dat onze ‘s-Gravendeelse hoveniers eigen visie en inzichten hebben ontwikkeld die zij op hun beurt weer graag inzetten bij de inrichting van uw tuin in ‘s-Gravendeel. Onderdeel van die eigen visie is de efficiëntie waarmee wij uw tuin ontwerpen, uw tuin aanleggen en uw tuin onderhouden. Wij vinden het enorm belangrijk dat onze ‘s-Gravendeelse klanten kwaliteit terugzien in ons werk! Kwaliteit is daarmee een zeer belangrijk kenmerk van de ‘s-Gravendeelse hoveniers!

Wilt u meer weten over ons als hovenier ‘s-Gravendeel en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem eenvoudig contact met ons op om samen te kijken naar de mogelijkheden voor uw tuin. Hoveniersbedrijf Tim Kok; hovenier ‘s-Gravendeel! Altijd welkom!
Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via: 0186-619151. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl.

Ú heeft de tuin, wij de aanleg…

Contact met Tim Kok

Onze klanten beoordelen Hoveniersbedrijf Tim Kok gemiddeld met een 9.7 (van 10) op basis van 12 reviews!

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.