Hovenier Rhoon

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Hovenier Rhoon

Hovenier Rhoon
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Rhoon
19 november 2016

Zoek u naar Hovenier Rhoon? Wat ons betreft heeft u dan uw doel bereikt. Wij van Hoveniersbedrijf Tim Kok zouden u namelijk graag van dienst willen zijn. Of het nu gaat om tuinaanleg, tuinontwerp of tuinonderhoud, wij zijn uw hovenier in Rhoon en staan graag voor u klaar. Hovenier Rhoon? Welkom bij Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Voor zowel particuliere als zakelijke klanten in Rhoon hebben wij als hovenier de afgelopen jaren diverse tuinen mogen ontwerpen, aanleggen en onderhouden.
Door onze jarenlange ervaring, kennis en kunde en bovendien de beste gereedschappen kunnen wij u uitstekend van dienst zijn voor alle voorkomende hoveniers werkzaamheden in de regio Rhoon.

Mocht u willen weten hoe andere klanten over ons denken, dan kunt u een blik werpen op de pagina referenties. U kunt overigens ook een kijkje nemen bij onze voorbeeldtuinen. Hier treft u ook een aantal tuinen uit Rhoon aan. Kijk daarvoor op de pagina projecten.

U kunt vrijblijvend en eenvoudig contact met ons opnemen om samen te kijken naar de mogelijkheden. Hoveniersbedrijf Tim Kok; hovenier Rhoon.
Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via: 010-416 27 84. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. U kunt ons een bericht sturen via het contactformulier. Hoveniersbedrijf in Rhoon? Welkom bij Tim Kok!

Onze hoveniers maken graag een uniek tuinontwerp voor uw tuin in Rhoon!

Contact met Tim Kok

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers