Hovenier Puttershoek

Hovenier Puttershoek

Hovenier Puttershoek
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Puttershoek
30 maart 2016

Hoveniers Puttershoek zijn er misschien veel van te vinden? Wat ons betreft heeft u in Hoveniersbedrijf Tim Kok uw hovenier Puttershoek gevonden. Onze Puttershoekse hoveniers zijn al verschillende jaren actief op het gebied van tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud, etc.. Door deze berg aan ervaring, kunnen wij dagelijks putten uit onze kennis en inzichten. Die kennis en inzichten zetten wij graag in voor onze klanten in onder meer Puttershoek! Uw tuin in Puttershoek compleet ontwerpen en aanleggen is uiteraard geen probleem. Daarnaast kunnen onze hoveniers Puttershoek uw tuin natuurlijk ook (op regelmatige basis) onderhouden. Bij Hoveniersbedrijf Tim Kok bent u in Puttershoek zowel als particulier als zakelijke klant uiteraard van harte welkom!

Uw keuze voor de Puttershoekse hoveniers van Hoveniersbedrijf Tim Kok, als hovenier Puttershoek, is nadrukkelijk een keuze voor kwaliteit. Naast uw keuze voor kwaliteit, zult u zelf ervaren dat onze Puttershoekse hoveniers hun eigen(tijdse) visie en inzichten hebben ontwikkeld die wij op onze beurt weer graag inzetten bij de inrichting van uw tuin. Onderdeel van onze eigen visie is de efficiëntie waarmee wij uw tuin ontwerpen, uw tuin aanleggen en uw tuin onderhouden. Wij vinden het uitermate belangrijk dat onze Puttershoekse klanten onze kwaliteit terugzien in ons werk! Kwaliteit is daarom ons kenmerk!

Wilt u meer weten over ons als hovenier Puttershoek en wat wij voor u, in Puttershoek, kunnen betekenen? Neem eenvoudig met ons contact opnemen om samen te kijken naar de mogelijkheden voor uw tuin. Hoveniersbedrijf Tim Kok; hovenier Puttershoek!
Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via: 0186-619151. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl.

Ú heeft de tuin, wij de aanleg…

Contact met Tim Kok

Onze klanten beoordelen Hoveniersbedrijf Tim Kok gemiddeld met een 9.7 (van 10) op basis van 12 reviews!

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.