Hovenier Puttershoek

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Hovenier Puttershoek

Hovenier Puttershoek
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Puttershoek
30 maart 2016

Hoveniers Puttershoek zijn er misschien veel van te vinden? Wat ons betreft heeft u in Hoveniersbedrijf Tim Kok uw hovenier Puttershoek gevonden. Onze Puttershoekse hoveniers zijn al verschillende jaren actief op het gebied van tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud, etc.. Door deze berg aan ervaring, kunnen wij dagelijks putten uit onze kennis en inzichten. Die kennis en inzichten zetten wij graag in voor onze klanten in onder meer Puttershoek! Uw tuin in Puttershoek compleet ontwerpen en aanleggen is uiteraard geen probleem. Daarnaast kunnen onze hoveniers Puttershoek uw tuin natuurlijk ook (op regelmatige basis) onderhouden. Bij Hoveniersbedrijf Tim Kok bent u in Puttershoek zowel als particulier als zakelijke klant uiteraard van harte welkom!

Uw keuze voor de Puttershoekse hoveniers van Hoveniersbedrijf Tim Kok, als hovenier Puttershoek, is nadrukkelijk een keuze voor kwaliteit. Naast uw keuze voor kwaliteit, zult u zelf ervaren dat onze Puttershoekse hoveniers hun eigen(tijdse) visie en inzichten hebben ontwikkeld die wij op onze beurt weer graag inzetten bij de inrichting van uw tuin. Onderdeel van onze eigen visie is de efficiëntie waarmee wij uw tuin ontwerpen, uw tuin aanleggen en uw tuin onderhouden. Wij vinden het uitermate belangrijk dat onze Puttershoekse klanten onze kwaliteit terugzien in ons werk! Kwaliteit is daarom ons kenmerk!

Wilt u meer weten over ons als hovenier Puttershoek en wat wij voor u, in Puttershoek, kunnen betekenen? Neem eenvoudig met ons contact opnemen om samen te kijken naar de mogelijkheden voor uw tuin. Hoveniersbedrijf Tim Kok; hovenier Puttershoek!
Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via: 0186-619151. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl.

Ú heeft de tuin, wij de aanleg…

Contact met Tim Kok

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers