Hovenier Puttershoek

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Hovenier Puttershoek

Zoek je een hovenier Puttershoek? Dan heb je met Hoveniersbedrijf Tim Kok dé hovenier in Puttershoek gevonden! Onze hoveniers in Puttershoek hebben jarenlange ervaring op het gebied van tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud, en meer. Dankzij deze ervaring kunnen we elke dag weer putten uit een diepe bron van kennis en inzichten. En die kennis en inzichten zetten we graag in voor jou, onze klant in Puttershoek! Jouw tuin van A tot Z ontwerpen en aanleggen? Geen probleem. En ook voor het (regelmatig) onderhouden van je tuin staan onze hoveniers in Puttershoek voor je klaar. Bij Hoveniersbedrijf Tim Kok ben je in Puttershoek altijd welkom, of je nu een particuliere of zakelijke klant bent!

Luxe overkapping laten plaatsen

Van schutting tot terras naar complete tuintransformaties – wij creëren jouw perfecte buitenplek!

Aanleg of onderhoud? Wij zijn jouw hovenier

Bij ons, als jouw hovenier in Puttershoek, draaien we onze hand niet om voor elke klus, hoe groot die ook lijkt. Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuwe schutting, het aanleggen van een fris terras of het transformeren van je hele tuin, wij hebben de groene vingers om het voor elkaar te krijgen. Wij begrijpen als geen ander dat het buitenleven in het prachtige gebied van de Hoeksche Waard centraal staat. En daar hoort natuurlijk een tuin bij waar je van kunt genieten. Trots hebben we al vele tuinen in de Hoeksche Waard, waaronder Puttershoek, mogen realiseren. Onze focus ligt altijd op kwaliteit, want we willen dat onze klanten in Puttershoek niets anders dan topkwaliteit ervaren

Wil je meer weten over ons als hovenier Puttershoek en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem eenvoudig contact met ons op om samen te kijken naar de mogelijkheden voor jouw tuin. Hoveniersbedrijf Tim Kok; hovenier Puttershoek!


Hiervoor kunt je ons telefonisch bereiken via: 0186-619151. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl

Jij hebt de tuin, wij de groene vingers..
Hovenier Puttershoek. Al verschillende jaren actief op het gebied van tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers