Hovenier Papendrecht

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Hovenier Papendrecht

Hovenier Papendrecht
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Papendrecht
30 maart 2016

Hovenier Papendrecht? Er zijn ongetwijfeld meer hoveniers in Papendrecht. Hoveniersbedrijf Tim Kok is als hovenier al diverse jaren actief als Hovenier in de omgeving van Papendrecht. U bent bij ons van harte welkom als het gaat over tuinadvies, tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud, sierbestrating en boomverzorging in onder meer Papendrecht. Echte vakmensen mogen onze hoveniers met alle rust genoemd worden. Van tuinontwerpers tot tuinaanleggers, u vind ze bij Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Onze jarenlange ervaring, kennis en kunde van alles wat met tuinen te maken heeft en onze eigentijdse visie maken ons tot een uiterst geschikte partner voor uw tuin in Papendrecht. Natuurlijk is dat een mooi verhaal van alle hoveniers. Wij denken echter dat wij voor u écht van meerwaarde kunnen zijn. Hovenier Papendrecht; Hoveniersbedrijf Tim Kok!

We kunnen ons voorstellen dat u graag meer wilt weten over ons als hovenier in Papendrecht en wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen waarna we samen kijken naar de mogelijkheden.
Hiervoor kunt u ons hiervoor telefonisch bereiken via: 010-416 27 84. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl.

Ú heeft de tuin, wij de aanleg…

Contact met Tim Kok

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers