Hovenier Oostvoorne

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Hovenier Oostvoorne

Hovenier Oostvoorne
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Oostvoorne
30 maart 2016

Op zoek naar hovenier Oostvoorne? Dan hoeft u wat ons betreft niet verder te zoeken. Hoveniersbedrijf Tim Kok is als hovenier al diverse jaren actief in Oostvoorne en omgeving. U bent bij ons aan het juiste adres wanneer het gaat om tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud, sierbestrating en boomverzorging.

Door onze unieke visie en inzichten zijn wij in staat om een tuin te ontwerpen, aan te leggen en te onderhouden die voldoet aan uw wensen en eisen. Bij Hoveniersbedrijf Tim Kok bent u, als eigenaar van een tuin in Oostvoorne, degene die beslist hoe uw tuin er uit ziet. Wij voorzien u graag van gedegen tuinadvies en maken een passend en uniek tuinontwerp.

Hovenier Oostvoorne is een zoekterm waar meer hoveniersbedrijven uit Oostvoorne op gevonden worden. Wij zijn echter van mening dat wij u beter van dienst kunnen zijn door onze jarenlange ervaring en unieke visie op wat een tuin zou moeten zijn. Die visie delen we graag met u. Uw tuin is tenslotte meer dan een stuk grond die toevallig mooi aangekleed moet worden. Uw tuin in Oostvoorne is daarom onze zorg.

We kunnen ons voorstellen dat u graag meer wilt weten over ons als hovenier Oostvoorne en wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot uw tuin. U kunt daarom eenvoudig met ons contact opnemen om samen te kijken naar de mogelijkheden betreffende de groenvoorziening in de regio Rotterdam.
Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via: 010-416 27 84. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl. Hovenier Oostvoorne; Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Ú heeft de tuin, wij de aanleg…

Contact met Tim Kok

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers