Hovenier Oostvoorne

Hovenier Oostvoorne

Hovenier Oostvoorne
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Oostvoorne
30 maart 2016

Op zoek naar hovenier Oostvoorne? Dan hoeft u wat ons betreft niet verder te zoeken. Hoveniersbedrijf Tim Kok is als hovenier al diverse jaren actief in Oostvoorne en omgeving. U bent bij ons aan het juiste adres wanneer het gaat om tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud, sierbestrating en boomverzorging.

Door onze unieke visie en inzichten zijn wij in staat om een tuin te ontwerpen, aan te leggen en te onderhouden die voldoet aan uw wensen en eisen. Bij Hoveniersbedrijf Tim Kok bent u, als eigenaar van een tuin in Oostvoorne, degene die beslist hoe uw tuin er uit ziet. Wij voorzien u graag van gedegen tuinadvies en maken een passend en uniek tuinontwerp.

Hovenier Oostvoorne is een zoekterm waar meer hoveniersbedrijven uit Oostvoorne op gevonden worden. Wij zijn echter van mening dat wij u beter van dienst kunnen zijn door onze jarenlange ervaring en unieke visie op wat een tuin zou moeten zijn. Die visie delen we graag met u. Uw tuin is tenslotte meer dan een stuk grond die toevallig mooi aangekleed moet worden. Uw tuin in Oostvoorne is daarom onze zorg.

We kunnen ons voorstellen dat u graag meer wilt weten over ons als hovenier Oostvoorne en wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot uw tuin. U kunt daarom eenvoudig met ons contact opnemen om samen te kijken naar de mogelijkheden betreffende de groenvoorziening in de regio Rotterdam.
Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via: 010-416 27 84. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl. Hovenier Oostvoorne; Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Ú heeft de tuin, wij de aanleg…

Contact met Tim Kok

Onze klanten beoordelen Hoveniersbedrijf Tim Kok gemiddeld met een 9.7 (van 10) op basis van 12 reviews!

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.