Hovenier Numansdorp

Hovenier Numansdorp

Hovenier Numansdorp
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Numansdorp
30 maart 2016

Er zijn natuurlijk meerdere Hoveniers Numansdorp. Wij zijn er echter van overtuigd dat we voor u van meerwaarde kunnen zijn. Onze Numansdorps hoveniers zetten zich dag in, dag uit in voor de mooiste tuinen en de meest unieke tuinontwerpen. Uiteraard is dat niet het enige wat onze hoveniers Numansdorp doen. De hoveniers van Hoveniersbedrijf Tim Kok zijn uw hovenier Numansdorp ook als het gaat om de meest uiteenlopende hovenierswerkzaamheden. Dit kan zijn tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, maar ook boomverzorging en sierbestrating zit in ons dienstenpakket. Onze Numansdorpse hoveniers zijn al ettelijke jaren actief op die diverse tuingebieden. Doordat wij als team van hoveniers een enorme hoeveelheid ervaring meebrengen, kunnen wij dagelijks gebruik maken van die kennis en inzichten. Onze kennis en inzichten zetten wij graag in voor onze klanten in Numansdorp en omgeving! Uw tuin in Numansdorp helemaal ontwerpen en aanleggen is uiteraard geen probleem. Daarnaast kunt u van onze hoveniers Numansdorp verwachten dat zij uw tuin ook (op regelmatige basis) onderhouden. U bent, in Numansdorp, bij Hoveniersbedrijf Tim Kok zowel als particulier als zakelijke klant aan het juiste adres!

Een keuze voor onze Numansdorpse hoveniers, als hovenier Numansdorp, is een keuze voor onze kwaliteit. U zult naaste deze bewuste keuze, zelf gaan ervaren dat onze Numansdorpse hoveniers eigen visie en inzichten hebben ontwikkeld die zij weer graag inzetten voor de verwezenlijking van uw droomtuin in Numansdorp. Onderdeel van die visie en inzichten, is de verstrekkende efficiëntie waarmee wij uw tuin ontwerpen, uw tuin aanleggen en uw tuin daarna onderhouden. U zult begrijpen dat wij het enorm belangrijk vinden dat onze Numansdorpse klanten kwaliteit terugzien in ons werk! Onze kwaliteit is een belangrijk kenmerk van de hoveniers Numansdorp!

Wilt u meer weten over ons als hovenier Numansdorp en wat wij voor u, in Numansdorp, kunnen betekenen? Neem eenvoudig met ons contact opnemen om samen te kijken naar de mogelijkheden voor uw tuin. Hoveniersbedrijf Tim Kok; hovenier Numansdorp!
Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via: 0186-619151. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl.

Ú heeft de tuin, wij de aanleg…

Contact met Tim Kok

Onze klanten beoordelen Hoveniersbedrijf Tim Kok gemiddeld met een 9.7 (van 10) op basis van 12 reviews!

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.