Hovenier Numansdorp

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Hovenier Numansdorp

Hovenier Numansdorp
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Numansdorp
30 maart 2016

Er zijn natuurlijk meerdere Hoveniers Numansdorp. Wij zijn er echter van overtuigd dat we voor u van meerwaarde kunnen zijn. Onze Numansdorps hoveniers zetten zich dag in, dag uit in voor de mooiste tuinen en de meest unieke tuinontwerpen. Uiteraard is dat niet het enige wat onze hoveniers Numansdorp doen. De hoveniers van Hoveniersbedrijf Tim Kok zijn uw hovenier Numansdorp ook als het gaat om de meest uiteenlopende hovenierswerkzaamheden. Dit kan zijn tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, maar ook boomverzorging en sierbestrating zit in ons dienstenpakket. Onze Numansdorpse hoveniers zijn al ettelijke jaren actief op die diverse tuingebieden. Doordat wij als team van hoveniers een enorme hoeveelheid ervaring meebrengen, kunnen wij dagelijks gebruik maken van die kennis en inzichten. Onze kennis en inzichten zetten wij graag in voor onze klanten in Numansdorp en omgeving! Uw tuin in Numansdorp helemaal ontwerpen en aanleggen is uiteraard geen probleem. Daarnaast kunt u van onze hoveniers Numansdorp verwachten dat zij uw tuin ook (op regelmatige basis) onderhouden. U bent, in Numansdorp, bij Hoveniersbedrijf Tim Kok zowel als particulier als zakelijke klant aan het juiste adres!

Een keuze voor onze Numansdorpse hoveniers, als hovenier Numansdorp, is een keuze voor onze kwaliteit. U zult naaste deze bewuste keuze, zelf gaan ervaren dat onze Numansdorpse hoveniers eigen visie en inzichten hebben ontwikkeld die zij weer graag inzetten voor de verwezenlijking van uw droomtuin in Numansdorp. Onderdeel van die visie en inzichten, is de verstrekkende efficiëntie waarmee wij uw tuin ontwerpen, uw tuin aanleggen en uw tuin daarna onderhouden. U zult begrijpen dat wij het enorm belangrijk vinden dat onze Numansdorpse klanten kwaliteit terugzien in ons werk! Onze kwaliteit is een belangrijk kenmerk van de hoveniers Numansdorp!

Wilt u meer weten over ons als hovenier Numansdorp en wat wij voor u, in Numansdorp, kunnen betekenen? Neem eenvoudig met ons contact opnemen om samen te kijken naar de mogelijkheden voor uw tuin. Hoveniersbedrijf Tim Kok; hovenier Numansdorp!
Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via: 0186-619151. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl.

Ú heeft de tuin, wij de aanleg…

Contact met Tim Kok

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers