Hovenier Klaaswaal

Hovenier Klaaswaal

Hovenier Klaaswaal
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Klaaswaal
30 maart 2016

Opzoek naar Hovenier Klaaswaal? Wat ons betreft heeft u in Hoveniersbedrijf Tim Kok uw hovenier in Klaaswaal gevonden. Onze Klaaswaalse hoveniers zijn al verschillende jaren actief op het gebied van tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud, etc.. Door deze berg aan ervaring, kunnen wij dagelijks putten uit onze kennis en inzichten. Die kennis en inzichten zetten wij graag in voor onze klanten in onder meer Klaaswaal! Uw tuin in Klaaswaal compleet ontwerpen en aanleggen is uiteraard geen probleem. Daarnaast kunnen onze hoveniers Klaaswaal uw tuin natuurlijk ook (op regelmatige basis) onderhouden. Bij Hoveniersbedrijf Tim Kok bent u in Klaaswaal overigens zowel als particulier als zakelijke klant welkom!

Uw keuze voor Hoveniersbedrijf Tim Kok, als hovenier klaaswaal is absoluut een keuze voor kwaliteit. Dat zeggen we niet alleen omdat het werkelijk onze ambitie is om een schitterende tuin in Klaaswaal af te leveren, maar omdat onze klanten in Klaaswaal dat ook zeggen! Naast de keuze voor kwaliteit, zult u zelf ervaren dat de Klaaswaalse hoveniers van Hoveniersbedrijf Tim Kok hun eigen visie en inzichten hebben ontwikkeld welke wij graag inzetten bij de inrichting van uw tuin. Onderdeel van onze eigen visie is de verregaande efficiëntie waarmee wij uw tuin ontwerpen, uw tuin aanleggen en uw tuin onderhouden. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten onze kwaliteit terugzien in ons werk! Kwaliteit is ons kenmerk!

Wij kunnen ons voorstellen dat u graag meer wilt weten over ons als hovenier klaaswaal en wat wij voor u, in Klaaswaal, kunnen betekenen. U kunt daarom eenvoudig met ons contact opnemen om samen te kijken naar de mogelijkheden voor uw tuin. Hoveniersbedrijf Tim Kok; hovenier Klaaswaal!
Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via: 0186-619151. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl.

Ú heeft de tuin, wij de aanleg…

Contact met Tim Kok

Onze klanten beoordelen Hoveniersbedrijf Tim Kok gemiddeld met een 9.7 (van 10) op basis van 12 reviews!

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.