Hovenier Klaaswaal

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Hovenier Klaaswaal

Op zoek naar een hovenier Klaaswaal? Dan hoef je niet verder te zoeken, want met Hoveniersbedrijf Tim Kok heb je dé hovenier in Klaaswaal gevonden! Onze deskundige hoveniers in Klaaswaal hebben een schat aan ervaring op het gebied van tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud en meer. Dag in, dag uit maken we gebruik van onze uitgebreide kennis en inzichten om jouw tuinwensen werkelijkheid te laten worden. Of je nu een compleet nieuw tuinontwerp wilt of regelmatig onderhoud nodig hebt, onze hoveniers staan in Klaaswaal voor je klaar. Bij Hoveniersbedrijf Tim Kok ben je altijd welkom, of je nu een particuliere of zakelijke klant bent!

Hovenier Klaaswaal voor onderhoud, aanleg en tuinontwerp

Van schutting tot terras naar complete tuintransformaties – wij creëren jouw perfecte buitenplek!

Aanleg of onderhoud? Wij zijn jouw hovenier

Bij ons is geen klus te groot, of het nu gaat om het plaatsen van een nieuwe schutting, het creëren van een fris terras of het volledig transformeren van je tuin. Met onze expertise en groene vingers maken we het mogelijk. Wij begrijpen als geen ander dat het buitenleven in het prachtige gebied van de Hoeksche Waard centraal staat, en een tuin hoort daarbij. Trots hebben we al vele tuinen in de Hoeksche Waard, inclusief Klaaswaal, tot leven gebracht met onze kwaliteit.

Wil je meer weten over onze diensten als hovenier Klaaswaal en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om samen de mogelijkheden voor jouw tuin te bespreken. Hoveniersbedrijf Tim Kok; jouw betrouwbare hovenier in Klaaswaal!

Telefonisch zijn we bereikbaar via: 0186-619151. Ook per e-mail staan we voor je klaar op: info@timkok.nl

Jij hebt de tuin, wij de groene vingers..
Hovenier Klaaswaal voor tuinonderhoud en tuinaanleg

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers