Hovenier Klaaswaal

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Hovenier Klaaswaal

Hovenier Klaaswaal
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Klaaswaal
30 maart 2016

Opzoek naar Hovenier Klaaswaal? Wat ons betreft heeft u in Hoveniersbedrijf Tim Kok uw hovenier in Klaaswaal gevonden. Onze Klaaswaalse hoveniers zijn al verschillende jaren actief op het gebied van tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud, etc.. Door deze berg aan ervaring, kunnen wij dagelijks putten uit onze kennis en inzichten. Die kennis en inzichten zetten wij graag in voor onze klanten in onder meer Klaaswaal! Uw tuin in Klaaswaal compleet ontwerpen en aanleggen is uiteraard geen probleem. Daarnaast kunnen onze hoveniers Klaaswaal uw tuin natuurlijk ook (op regelmatige basis) onderhouden. Bij Hoveniersbedrijf Tim Kok bent u in Klaaswaal overigens zowel als particulier als zakelijke klant welkom!

Uw keuze voor Hoveniersbedrijf Tim Kok, als hovenier klaaswaal is absoluut een keuze voor kwaliteit. Dat zeggen we niet alleen omdat het werkelijk onze ambitie is om een schitterende tuin in Klaaswaal af te leveren, maar omdat onze klanten in Klaaswaal dat ook zeggen! Naast de keuze voor kwaliteit, zult u zelf ervaren dat de Klaaswaalse hoveniers van Hoveniersbedrijf Tim Kok hun eigen visie en inzichten hebben ontwikkeld welke wij graag inzetten bij de inrichting van uw tuin. Onderdeel van onze eigen visie is de verregaande efficiëntie waarmee wij uw tuin ontwerpen, uw tuin aanleggen en uw tuin onderhouden. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten onze kwaliteit terugzien in ons werk! Kwaliteit is ons kenmerk!

Wij kunnen ons voorstellen dat u graag meer wilt weten over ons als hovenier klaaswaal en wat wij voor u, in Klaaswaal, kunnen betekenen. U kunt daarom eenvoudig met ons contact opnemen om samen te kijken naar de mogelijkheden voor uw tuin. Hoveniersbedrijf Tim Kok; hovenier Klaaswaal!
Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via: 0186-619151. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl.

Ú heeft de tuin, wij de aanleg…

Contact met Tim Kok

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers