Hovenier Hellevoetsluis

Hovenier Hellevoetsluis

Hovenier Hellevoetsluis
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Hellevoetsluis
30 maart 2016

Hovenier Hellevoetsluis? Er zijn natuurlijk meerdere hoveniersbedrijven in Hellevoetsluis. Hoveniersbedrijf Tim Kok is als hovenier al diverse jaren actief als hovenier Hellevoetsluis. U bent bij ons aan het juiste adres als we het hebben over tuinadvies, tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud, sierbestrating en boomverzorging in Hellevoetsluis. Wij zijn actief in de gehele Hoekse Waard en dus ook in Hellevoetsluis. Onze hoveniers zijn echte vakmensen die het hoveniersvak goed verstaan. We hebben ook specialisten. Zo hebben we hoveniers die zich speciaal hebben gericht op het aanleggen van een tuin en we hebben hoveniers die zich hebben gespecialiseerd in het onderhouden van een tuin. Daarnaast hebben we uiteraard tuinontwerpers, tuinarchitecten, tuinadviseurs en stratenmakers. Iedere discipline binnen het hoveniersvak is bij ons in goede handen!

Onze jarenlange ervaring, kennis en kunde van het hoveniers vak en onze unieke visie maken ons tot een uiterst geschikte partner voor uw tuin in Hellevoetsluis. Natuurlijk is dat een mooi verkooppraatje van alle hoveniers. Wij zijn echter van mening dat wij voor u echt van meerwaarde kunnen zijn. Hovenier Hellevoetsluis; Hoveniersbedrijf Tim Kok!

We kunnen ons voorstellen dat u graag meer wilt weten over ons als hovenier in Hellevoetsluis en wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot uw tuin. U kunt daarom eenvoudig met ons contact opnemen om samen te kijken naar de mogelijkheden betreffende de groenvoorziening in de regio Rotterdam.
Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via: 010-416 27 84. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl.

Ú heeft de tuin, wij de aanleg…

Contact met Tim Kok

Onze klanten beoordelen Hoveniersbedrijf Tim Kok gemiddeld met een 9.7 (van 10) op basis van 12 reviews!

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.