Hovenier Hellevoetsluis

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Hovenier Hellevoetsluis

Hovenier Hellevoetsluis
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Hellevoetsluis
30 maart 2016

Hovenier Hellevoetsluis? Er zijn natuurlijk meerdere hoveniersbedrijven in Hellevoetsluis. Hoveniersbedrijf Tim Kok is als hovenier al diverse jaren actief als hovenier Hellevoetsluis. U bent bij ons aan het juiste adres als we het hebben over tuinadvies, tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud, sierbestrating en boomverzorging in Hellevoetsluis. Wij zijn actief in de gehele Hoekse Waard en dus ook in Hellevoetsluis. Onze hoveniers zijn echte vakmensen die het hoveniersvak goed verstaan. We hebben ook specialisten. Zo hebben we hoveniers die zich speciaal hebben gericht op het aanleggen van een tuin en we hebben hoveniers die zich hebben gespecialiseerd in het onderhouden van een tuin. Daarnaast hebben we uiteraard tuinontwerpers, tuinarchitecten, tuinadviseurs en stratenmakers. Iedere discipline binnen het hoveniersvak is bij ons in goede handen!

Onze jarenlange ervaring, kennis en kunde van het hoveniers vak en onze unieke visie maken ons tot een uiterst geschikte partner voor uw tuin in Hellevoetsluis. Natuurlijk is dat een mooi verkooppraatje van alle hoveniers. Wij zijn echter van mening dat wij voor u echt van meerwaarde kunnen zijn. Hovenier Hellevoetsluis; Hoveniersbedrijf Tim Kok!

We kunnen ons voorstellen dat u graag meer wilt weten over ons als hovenier in Hellevoetsluis en wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot uw tuin. U kunt daarom eenvoudig met ons contact opnemen om samen te kijken naar de mogelijkheden betreffende de groenvoorziening in de regio Rotterdam.
Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via: 010-416 27 84. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl.

Ú heeft de tuin, wij de aanleg…

Contact met Tim Kok

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers