Hovenier Delft

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Hovenier Delft

Hovenier Delft
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Delft
19 november 2016

Al zoekend naar Hovenier Delft stuit u op deze pagina van Hoveniersbedrijf Tim Kok. Hoewel niet geheel toevallig, vinden we het fijn dat u ons heeft gevonden. Wij zijn, als hoveniers in Delft, u namelijk graag van dienst. Of het nu gaat om tuinadvies, tuinontwerp, het aanleggen van uw tuin, of het onderhouden van uw tuin, wij staan met al onze kennis en ervaring graag voor u klaar. Zoekt u dus naar Hovenier Delft? Welkom bij Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Hoveniersbedrijf Tim Kok. Hoveniers Delft.

Ervaar de kennis, ervaring en service van Hoveniersbedrijf Tim Kok. Wij zijn er voor u. Of dat nu in Delft is, of in een van de omliggende plaatsen maakt niet uit. Wij zijn als hoveniers betrokken op ons werk en zijn iedere dag gemotiveerd om het beste te realiseren. Alleen het uiteindelijke resultaat is wat u als klant ziet. Desalniettemin is de weg er naar toe relevant om tot het resultaat te komen. Kennis, ervaring, service en passie zijn steekwoorden die u terugvindt in ons werk. Ervaar de soepele manier van werken en de betrokkenheid. Ervaar Hoveniersbedrijf Tim Kok als hovenier Delft.

Hovenier Delft

Hoveniers met passie in Delft

Het is wat met die hoveniers. Je moet er maar van houden… Uiteraard zit er verschil in de aanpak van de verschillende hoveniers in Delft. Onze hoveniers en onderhoudsmannen zijn te herkennen aan de klantgerichtheid en de passie. De passie waarmee wij uw tuin ontwerpen, aanleggen en/of onderhouden is terug te zien in het eindresultaat. Hovenier Delft? Uiteraard Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Hoveniersbedrijf Delft? Wij staan voor u klaar.

Twijfel niet en neem vandaag nog contact op met ons. Wij staan voor u klaar. Ervaar de service. Ervaar Hoveniersbedrijf Tim Kok. Neem contact met ons op door te bellen naar 010 – 416 27 84 of door het contactformulier op deze pagina in te vullen. Hoveniersbedrijf Delft? Ervaar de kwaliteit van Tim Kok!

Hovenier Delft? Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers