Hovenier Brielle

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Hovenier Brielle

Hovenier Brielle
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Brielle
06 maart 2017

Een hovenier in Brielle? Welkom bij Hoveniersbedrijf Tim Kok. Wij zijn een middelgroot hoveniersbedrijf in de regio Rotterdam en in de Hoekse Waard. Ook als hovenier Brielle zijn wij u graag van dienst. Bent u op zoek een hovenier voor de complete renovatie van uw tuin? Wij hebben eigen tuinontwerpers in dienst die graag uw tuin ontwerpen. Uiteraard bent u bij Hoveniersbedrijf Tim Kok ook aan het juiste adres als het gaat om tuinadvies, tuinaanleg, tuinonderhoud, boomverzorging, etc. Alle voorkomende tuingerelateerde werkzaamheden kunt u met een gerust hart aan ons uitbesteden. Hovenier Brielle? Welkom bij Hoveniersbedrijf Tim Kok.

Contact met Tim Kok

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers