Groenvoorziening Rotterdam

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Groenvoorziening Rotterdam

Groenvoorziening Rotterdam
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Rotterdam
30 maart 2016

Als u zoekt naar een betrouwbare en deskundige partner op het gebied van groenvoorziening Rotterdam kunt u naar onze mening beter niet verder zoeken. U hebt namelijk de ideale partner gevonden in Hoveniersbedrijf Tim Kok uit Hoogvliet.

Groenvoorziening is namelijk iets wat ons dagelijks bezig houdt. Onze hoveniers zijn dagelijks op pad om bedrijfstuinen en particuliere tuinen aan te leggen, te onderhouden. Natuurlijk ontwerpen wij ook tuinen. Onze tuinontwerpers inventariseren uw wensen of komen met een voorstel. Dat kunnen zij doen door jarenlange ervaring en kennis. Als hoveniers die van ons vak houden staan wij midden in het groen en kennen we de actuele tuintrends.

Wij staan graag voor u klaar om de mogelijkheden op het gebied van groenvoorziening in Rotterdam met u te bespreken. U kunt een afspraak maken met een hovenier van Hoveniersbedrijf Tim Kok. Samen met u bekijken we de verschillende mogelijkheden voor uw bedrijfstuin of particuliere tuin. U kunt ons telefonisch bereiken via: 010-416 27 84. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl.

Groenvoorziening is iets wat ons dagelijks bezig houdt!

Contact met Tim Kok

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers