Groenvoorziening Rotterdam

Groenvoorziening Rotterdam

Groenvoorziening Rotterdam
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Rotterdam
30 maart 2016

Als u zoekt naar een betrouwbare en deskundige partner op het gebied van groenvoorziening Rotterdam kunt u naar onze mening beter niet verder zoeken. U hebt namelijk de ideale partner gevonden in Hoveniersbedrijf Tim Kok uit Hoogvliet.

Groenvoorziening is namelijk iets wat ons dagelijks bezig houdt. Onze hoveniers zijn dagelijks op pad om bedrijfstuinen en particuliere tuinen aan te leggen, te onderhouden. Natuurlijk ontwerpen wij ook tuinen. Onze tuinontwerpers inventariseren uw wensen of komen met een voorstel. Dat kunnen zij doen door jarenlange ervaring en kennis. Als hoveniers die van ons vak houden staan wij midden in het groen en kennen we de actuele tuintrends.

Wij staan graag voor u klaar om de mogelijkheden op het gebied van groenvoorziening in Rotterdam met u te bespreken. U kunt een afspraak maken met een hovenier van Hoveniersbedrijf Tim Kok. Samen met u bekijken we de verschillende mogelijkheden voor uw bedrijfstuin of particuliere tuin. U kunt ons telefonisch bereiken via: 010-416 27 84. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl.

Groenvoorziening is iets wat ons dagelijks bezig houdt!

Contact met Tim Kok

Onze klanten beoordelen Hoveniersbedrijf Tim Kok gemiddeld met een 9.7 (van 10) op basis van 12 reviews!

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.