Gladheidsbestrijding Rotterdam

Gladheidsbestrijding

Welkom bij Hoveniersbedrijf Tim Kok uit Rotterdam en Oud-Beijerland. Zoals u weet hebben wij het in de winter, wanneer het heeft gesneeuwd of wanneer het hard heeft gevroren, weinig in de grond te zoeken. Wij houden ons in die winterse periode bezig met andere werkzaamheden. U kunt dan denken aan het sneeuwvrij maken van bedrijfsterreinen, sneeuwschuiven, sneeuwruimen, strooien, ijsvrij houden van diverse zaken. Kortom gladheidsbestrijding in het algemeen en Gladheidsbestrijding Rotterdam in het bijzonder.

Juiste adres

U bent bij Hoveniersbedrijf Tim Kok aan het juiste adres aangezien wij beschikken over gemotiveerde mensen, het juiste gereedschap met onder meer speciale sneeuwschuivers en borstels om uw terrein sneeuwvrij te maken. Daarnaast hebben wij speciale strooiers die wij inzetten om te voorkomen dat uw terrein door vorst glad wordt waardoor het niet meer te betreden is.

Sneeuwschuiven

U kunt zich vast nog wel die winters voorstellen waar het op een zeker moment zachtjes begon te sneeuwen. Na een flinke nacht sneeuwen lag er ’s morgens een goed pak sneeuw. Heerlijk voor de kinderen om in te spelen, maar niet handig voor het merendeel van Rotterdam. Daarnaast kan sneeuwoverlast ook gevaarlijke situaties opleveren. Kortom; een situatie die u graag wilt voorkomen. U wilt voorkomen dat uw bedrijfsterrein of uw particuliere terrein niet bereikbaar is. Sneeuwschuiven is hiervoor vaak de oplossing. Dit combineren wij veelal met strooien. Doordat er gestrooid is, zal het oppervlak minder snel bevriezen waardoor het terrein langer begaanbaar blijft.

Sneeuw ruimen

Van zachtjes sneeuwen is het snel overgegaan in hard sneeuwen. Enorme bergen met sneeuw hebben uw terrein gevuld. En nu? Hoveniersbedrijf Tim Kok heeft hier het antwoord op. Met een ploeg gemotiveerde mannen komen wij uw terrein met enorme snelheid leeg ruimen. Sneeuwruimen is een effectieve manier om snel van de sneeuwoverlast af te zijn. Wij zorgen er voor dat uw terrein snel weer begaanbaar is. Of het nu een stoep is die sneeuwvrij gemaakt moet worden of een compleet sportpark of een enorm bedrijfsterrein, Hoveniersbedrijf Tim Kok helpt u graag met de voor u geschikte gladheidsbestrijding.

Strooien

Kent u dat gevoel? Je loopt over straat en ineens glij je weg… Niet prettig natuurlijk, maar wel de werkelijkheid wanneer het heeft gevroren. Nu is het op zich niet erg dat je wegglijd, maar het kan ook gevaarlijke situaties opleveren. Gladheid wil je voorkomen. Hoveniersbedrijf Tim Kok is in staat om in korte tijd enorme terreinen te strooien. Hierdoor voorkomt u gevaarlijke situaties. Daarom is het handig om bijtijds te strooien zodat u de gladheid voor bent. Wij strooien met een speciale strooier achter onze machines. Kleinere oppervlaktes strooien we ook wel handmatig.

Ijsvrij

Er kunnen diverse zaken zijn die niet bevroren mogen raken. Hierbij kunt u denken aan vijverpompen, leidingen, maar natuurlijk tal van andere zaken. Het ijsvrij houden is in die gevallen noodzakelijk. Hoveniersbedrijf Tim Kok kan u hierbij helpen. Wij hebben ervaring in het voorkomen van vorstschade. U bent voor het voorkomen van vorstschade en het ijsvrij houden van diverse zaken bij Hoveniersbedrijf Tim Kok aan het juiste adres.

Wanneer het nog niet vriest

Wanneer het nog niet vriest hoeft u niet stil te zitten. U kunt namelijk contact met ons opnemen om afspraken te maken voor de winter wanneer het heeft gevroren of wanneer het heeft gesneeuwd. We weten natuurlijk niet exact wanneer het gaat sneeuwen of vriezen, maar het is handig om met elkaar duidelijk af te spreken wanneer er moet worden gestrooid of sneeuw moet worden geschoven of sneeuw geruimd. Bel daarom voor een afspraak met Hoveniersbedrijf Tim Kok naar 010-4162784 of neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen.

Met spoed gladheidsbestrijding?

Met spoed op zoek naar iemand die u helpt met uw gladheidsbestrijding? Bel voor een afspraak met Hoveniersbedrijf Tim Kok naar 010-4162784 of neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Alleen in Rotterdam en Oud-Beijerland? Nee!

Hoveniersbedrijf Tim Kok is voornamelijk gericht op de hele regio Rotterdam en de gehele Hoekse Waard. Met vestigingen in Hoogvliet en Oud-Beijerland hebben we zo een optimale dekking voor ons gehele service gebied. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn. U bent dus ook in bijvoorbeeld Hoogvliet, Rhoon, Ridderkerk, Barendrecht, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Vlaardingen, Poortugaal, Dordrecht, ‘s-Gravendeel, Spijkenisse, Mijnsheerenland, Strijen, Puttershoek, Klaaswaal, Numansdorp, Papendrecht, Schiedam en Rozenburg bij Hoveniersbedrijf Tim Kok aan het juiste adres voor gladheidsbestrijding.

Sneeuw en vorst? Gladheidsbestrijding van Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers