3D Tuinontwerp

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Voor 3D Tuinontwerp bent u bij Hoveniersbedrijf Tim Kok aan het juiste adres. Wij hebben alles in huis om voor u het perfecte 3D tuinontwerp te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom een 3D Tuinontwerp?

Een 3D Tuinontwerp heeft echt toegevoegde waarde. Dat zeggen we niet om een mooi verkooppraatje te houden, maar daar geloven we echt in. Wat daar de reden van is? Dat is vrij eenvoudig uit te leggen. Met een door ons gemaakt 3D tuinontwerp ervaart u namelijk veel beter hoe uw tuin er uit komt te zien. Zo kunnen we bijvoorbeeld digitaal door uw nieuwe tuin laten lopen. Ook kunnen we u laten ervaren hoe de zon in uw tuin zal schijnen en wat de effecten daarvan zijn. Zo kunnen we ook laten zien wat een goed verlichtingsplan met uw tuin doet. Allemaal meerwaarde ten opzichte van een traditioneel ontwerp met potlood en papier.

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers