Marco en Marian

Geen afbeelding - Hoveniersbedrijf Tim Kok

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze. Tijdens het kennismakingsgesprek met Tim Kok dacht hij actief mee over het groene karakter van onze tuin. Na zijn suggesties veranderden we ons voornemen om een lage schutting te laten plaatsen, in het plan om een hek te laten zetten met aan de binnenkant een heg. De ideale duurzame en natuurvriendelijke oplossing voor ons hoekhuis, met voldoende privacy en toch uitzicht op de straat.

Volgens afspraak werden oude stronken gerooid, het versleten hek verwijderd en een hoek van de tuin omgeploegd. Het afval werd keurig meegenomen. De hardwerkende hoveniers kwamen gedreven en vriendelijk over, ze werkten met hart voor de zaak. Voordat ze vertrokken liepen ze alles nog eens na en werd een hoek extra geharkt, of het tuinhek nog eens gecontroleerd. Het door hen opgehoogde terras leek nieuw omdat een medewerker opperde de onderkant van de aanwezige stenen als bovenzijde te gebruiken. Bovendien werd het terras met een nieuw speels patroon aangelegd.

Onze tuin ziet er weer prachtig uit. Veel buurtbewoners spreken ons aan op het frisse en groene ontwerp. Wanneer straks de zomer komt zitten we in een ruime, bloeiende en hondvriendelijke tuin.

Marco en Marian


Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.