Open dag Hoveniersbedrijf Tim Kok

Welkom bij de open dag van Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Op zaterdag 14 april 2018 kunt u een kijkje nemen in de keuken van Hoveniersbedrijf Tim Kok in Hoogvliet. Bent u nieuwsgierig naar wat een hovenier allemaal doet en kan? En wat er allemaal gebeurt bij een hoveniersbedrijf? Kom dan op 14 april naar Hoveniersbedrijf Tim Kok. De hoveniers en tuinontwerpers vertellen u graag wat er allemaal komt kijken bij het goed aanleggen en onderhouden van een mooie tuin. De hoveniers laten graag zien wat er allemaal mogelijk is als het gaat om het creëren van een droomtuin.

Wat is er allemaal te doen:
– Een kijkje in de keuken van Hoveniersbedrijf Tim Kok
– Doe tuininspiratie op
– Gratis advies voor uw tuin
– Geniet van boom figuurzagen
– Gratis eten en drinken
– Springkussen voor de kinderen

U bent op deze dag (van 10:30 tot 16:00 uur) van harte welkom bij:Zaterdag 14 april 2018 van 10:30 tot 16:00 uur

Beurtschipperstraat 5
3194 DK
Hoogvliet Rotterdam,
Zuid-Holland

Tim Kok, eigenaar van het hoveniersbedrijf: “U kunt zich bij ons die dag vrijblijvend laten adviseren over tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinrenovatie, etc. U kunt al uw tuin gerelateerde vragen stellen, rondkijken en u laten inspireren. Daarnaast kunnen wij u ook advies geven over de keuze van verschillende materialen voor uw tuin. Uiteraard staat er een lekkere kop koffie en eten voor u klaar. U bent van harte uitgenodigd om langs te komen! Wij hopen u te ontmoeten!”

Laat even weten als u komt, dan rekenen we op u!


Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.