Vacature leerling hovenier

Geen afbeelding - Hoveniersbedrijf Tim Kok

Vacature leerling hovenier

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Hoveniersbedrijf Tim Kok is een middelgroot hoveniersbedrijf in de regio Rotterdam. Met een hecht team zetten wij ons dagelijks in voor particulieren en bedrijven in de regio Rotterdam, Delft, Den Haag en in de Hoekse Waard. Alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van tuinaanleg, tuinonderhoud, boomverzorging, etc. worden door ons uitgevoerd.

Wij zijn op zoek naar een leerling hovenier

Hoveniersbedrijf Tim Kok groeit. Je bent als leerling hovenier erg welkom. Wanneer je werkzaam wordt binnen ons team zul je voornamelijk nieuwe tuinen gaan aanleggen. Incidenteel kan het voor komen dat onderhoudswerkzaamheden verricht zullen worden.

Functie-eisen

De leerling hovenier die wij zoeken voldoet aan onderstaande kenmerken:
• Interesse in tuinaanleg en tuinonderhoud
• Gemotiveerd om veel te leren
• Sociaal en klantgericht
• Flexibele werkhouding
• VCA certificaat is een pré
• In het bezit van een rijbewijs is een pré
• Bereid om incidenteel ook op zaterdagen te werken

Interesse?

Heb je interesse in deze mooie functie bij Hoveniersbedrijf Tim Kok? Stuur dan je CV en motivatie naar Dhr. T. Kok via tim@timkok.nl. Wil je langskomen voor een kennismaking, of wil je meer informatie? Bel dan naar 010-4162784 en vraag naar Dhr. T. Kok.


Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.