De lente is in aantocht

De lente is in aantocht

De eerste prille zonnestralen breken weer door! Aan de bomen komen voorzichtig nieuwe blaadjes en krokussen en narcissen komen her en der weer uit de grond te voorschijn. Kortom: de eerste tekenen van het voorjaar dienen zich aan! In maart en april moet er natuurlijk weer van alles in de tuin gebeuren.

Hoveniersbedrijf Tim Kok biedt u een uniek tuinconcept, om in te wonen en te werken. In te bewegen en te relaxen. Waar ruimte is voor originaliteit en creativiteit en waar vakmanschap en kwaliteit voorop gaan. De innovaties zijn verrassend en herkenbaar door het gebruik van pure materialen.

Particulier & zakelijk

Tim Kok: “Wij zijn een hoveniersbedrijf voor zowel de particuliere als zakelijke markt. We houden ons bezig met het adviseren, ontwerpen, realiseren en onderhouden van buitenruimtes in de breedste zin van het woord. Van klein tot groot. Dus: bijvoorbeeld van buitenterreinen en schoolpleinen tot en met particuliere- en zakelijke tuinen. Maar ook voor kleine snoei- of aanlegklusjes is men bij ons aan het juiste adres.”

Leefomgeving

Bij Hoveniersbedrijf Tim Kok werkt een hecht team van vakmensen. De professionals ontwerpen en realiseren eigentijdse tuinen met een perfecte balans tussen binnen en buiten. Tim: “Ik probeer mensen bewust te maken van wat er allemaal mogelijk is met een tuin. Het is plezieriger om te leven en te wonen in een groene omgeving. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat mensen sneller genezen als een ziekenhuis in een groene omgeving staat.”

Bijgaand een aantal tips van Hoveniersbedrijf Tim Kok:
• Haal de winterbescherming van uw beplanting en verwijder dode bladeren bij de vaste planten.
• Maart is een prima periode om een nieuw gazon in te zaaien of om uw bestaande gazon te herstellen.
• Rozen kunt u het beste in de maand maart snoeien. Snoeit u kort boven naar buiten wijzende knoppen (ogen).
• (Ver)plant uw bladverliezende bomen en heesters. Deze staan nu op uitlopen, waardoor ze extra goed en krachtig zullen doorgroeien na het planten.
• Gekweekte bomen en heesters in (container-)potten mag u het hele jaar door planten.
• Heesters en vaste planten die in de zomer en later bloeien, kunt u bij voorkeur vanaf eind maart (ver)planten.


Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.