Moderne muurelementen. Iets voor uw tuin?!

Bijzondere elementen

In elke tuin die door hoveniersbedrijf Tim Kok ontworpen is, zitten bijzondere elementen. Elementen die bij de eigenaars passen. In de ene tuin is een waterpartij verwerkt, de andere tuin heeft een bijzondere zithoek en in weer andere tuinen zijn moderne elementen verwerkt. Het maakt een tuin sfeervol, maar tegelijkertijd ook uniek.
In moderne tuinontwerpen worden veel strakke muren toegepast. In dit artikel leest u meer over muurelementen in uw tuin.

moderne-kunstof-muurelementen-voorbeeld-1

Moderne muurelementen

Tegenwoordig wordt veel gebruik gemaakt van muurelementen om een bepaalde sfeer te creëren in een tuin. Hoveniersbedrijf Tim Kok maakt gebruik van bijzondere muurelementen. Muurelementen werden eerder voornamelijk gemetseld en nadien gestuct. Een tijdrovende klus en onderhoudsintensief. De tuinontwerpers van Hoveniersbedrijf Tim Kok verwerken tegenwoordig steeds meer de nieuwe varianten van bekende gestucte muurelementen! Moderne muurelementen waarbij metselen en stucen niet meer nodig is! Deze voorgefabriceerde muurelementen zijn echte blikvangers en niet van echt stucwerk te onderscheiden. Groot voordeel van deze muurelementen is dat ze lichtgewicht en op maat gemaakt zijn. Hierdoor zijn ze relatief eenvoudig te plaatsen en dat scheelt tijd. Alle muurelementen zijn in iedere RAL-kleur te leveren. U hoeft dus zelf niets meer te schilderen! Het materiaal vereist weinig onderhoud én heeft niet de nadelen van echt stucwerk.

moderne-kunstof-muurelementen-voorbeeld-2

Overige toepassingen

Niet alleen muurelementen worden van dit materiaal gemaakt. Je kunt er ook banken, stoelen, potten, bloembakken, vijverbakken, watermuren, lounge blokken, pilaren en borderranden van maken! In rechte of ronde vormen, wat u maar wilt! Dus als een muurelement niets voor u is, kunt u ook profiteren van alle fijne eigenschappen van dit materiaal in een andere vorm. Alles is gemaakt van duurzaam kunststof materiaal en daarom lichtgewicht. Een mooie eigenschap, want dat betekend dat het element gemakkelijk te verplaatsen is. Bij een verhuizing verhuist uw (muur)element met u mee!
De tuinontwerpers van hoveniersbedrijf Tim Kok maken dankbaar gebruik van de eigenschappen van dit product en passen het graag toe in de tuinontwerpen. Dit duurzame kunststof product gaat minimaal 50 jaar mee en wordt daarom standaard geleverd met 10 jaar garantie.

moderne-kunstof-muurelementen-voorbeeld-3

Moderne muurelementen iets voor u?

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of wilt u meer weten over dit product? Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag!


Reacties

  1. Dirk-Jan
    september 17th

    Wat een goed idee om echte muren te vervangen door kunststof muren. Ben er een beetje klaar mee om elk jaar weer die muur te verven en kapotte stukken te repareren. Klopt het inderdaad dat het niet van een echte muur is te onderscheiden? Persoonlijk vind ik het echt schitterend zo’n strakke muur in de tuin. Ik zag bij de projecten dat jullie dit ook vaak toepassen. Erg mooi! Ga zo door.

  2. Tim Kok
    september 18th

    Dag Dirk-Jan. Dank voor je leuke reactie. Het is inderdaad een mooie product. En het is inderdaad niet van echt te onderscheiden. Behalve dan het onderhoud. Je hebt er immers gewoon stukken minder onderhoud aan. Een ander voordeel wat wij zelf zien in onze tuinontwerpen is de verschillende mogelijkheden die je hebt om dit product van duurzaam kunststof toe te passen. De ene keer gebruiken we het als muurelement voor een strakke muur. De andere keer gebruiken we het als loungebank of watermuur of bloembak. Doordat je het zo divers kunt toepassen blijft het leuk om telkens weer nieuwe toepassingen te bedenken in geheel van een tuinontwerp…

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.