Open dag Hoveniersbedrijf Tim Kok op 27 september 2014

Hoveniersbedrijf Tim Kok houdt weer open dag!

Op zaterdag 27 september 2014 vindt voor de tweede maal de Landelijke Open Dag Hoveniers plaats. Op deze dag, een initiatief van Branchevereniging VHG, zetten bedrijven in de groene sector in het hele land hun deuren open voor publiek.

Bent u nieuwsgierig naar wat een hovenier allemaal doet en kan? En wat er allemaal gebeurt bij een hoveniersbedrijf? Kom dan op 27 september naar de Landelijke Open Dag van de Hoveniers. Tal van hoveniers staan voor u klaar om u te ontvangen op hun bedrijf. Zij vertellen u graag wat er allemaal komt kijken bij het goed aanleggen en onderhouden van een mooie tuin. De hoveniers laten graag zien wat er allemaal mogelijk is als het gaat om het creëren van een droomtuin.

Op 27 september aanstaande doet Hoveniersbedrijf Tim Kok ook mee aan de Landelijke Open Dag van de VHG Hoveniers in Nederland. U bent op deze dag (van 10:00 tot 16:00 uur) van harte welkom bij:

Hoveniersbedrijf Tim Kok
Klompenmakerstraat 117
3194 DD Hoogvliet
010-4162784
info@timkok.nl
www.timkok.nl

Tim Kok, eigenaar van het hoveniersbedrijf: “U kunt zich bij ons die dag vrijblijvend laten adviseren over tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinrenovatie, etc. U kunt al uw tuin gerelateerde vragen stellen, rondkijken en u laten inspireren. Daarnaast kunnen wij u ook advies geven over de keuze van verschillende materialen voor uw tuin. Uiteraard staat er een lekkere kop koffie voor u klaar. U bent van harte uitgenodigd om langs te komen! Wij hopen u te ontmoeten!”


Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.