Ad en Peggy Winckers

“Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.”

“Na vele jaren tegen de oude tuin aangekeken te hebben we uiteindelijk afgelopen jaar toch de knoop door gehakt en besloten een totale nieuwe tuin aan te laten leggen. We waren het met elkaar ook meteen eens dat we het ontwerp door een echte Tuin Architect wilden laten uitvoeren. We waren toe aan iets geheel nieuws, en wilden ons laten verrassen door iemand met een andere kijk op onze tuin.

In een speurtocht op internet hebben we verschillende Tuin Architecten bekeken. Hierbij hadden we meteen al een klik met de ontwerpen die Margriet Kok gemaakt heeft en die op de website van Tim Kok Hoveniers stonden. Deze tuinen hadden allemaal iets stijlvols, met oog voor detail. Tijdens het proces hebben we ook een drietal tuinen van Tim Kok gezien en die waren ook zeer netjes aangelegd.

Het kennismakingsgesprek verliep zeer prettig, en Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben. Wel hebben we samen nog wat gesleuteld aan de invulling van het ontwerp om binnen ons budget te blijven, maar het eindontwerp voelde zeer goed.

Tijdens de voorbereidingen is er intensief contact geweest met Tim Kok, en zijn vele details al besproken. De uitvoering is daarna perfect verlopen, zonder verrassingen. Het team heeft zeer netjes, punctueel en met zorg gewerkt. Met regelmatig overleg en afspraken maken hebben we binnen ons budget onze droom tuin verwezenlijkt.

Begin Juni was de tuin af, en sindsdien genieten we er vrijwel dagelijks van. We voelen ons nu op vakantie in eigen tuin! Wat dat betreft kunnen wij Margriet Kok als Tuin Architect en Tim Kok Hoveniers van harte aanbevelen!”

Ad en Peggy Winckers


Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.