Mevrouw de Jong

Geen afbeelding - Hoveniersbedrijf Tim Kok

“Wat me opvalt is het goed beargumenteerde en professionele advies, de flexibiliteit en de prettige klantgerichtheid.”

“Voor het tuinontwerp is Hoveniersbedrijf Tim Kok twee keer aan huis geweest om de tuinomgeving zelf te zien. Daarbij zijn mijn wensen in een mooi tuinontwerp met verrassende elementen vertaald. Daarna kon ik terecht voor enkele wijzigingen en werd er wederom uitgebreid de tijd genomen. Wat me opvalt is het goed beargumenteerde en professionele advies, de flexibiliteit en de prettige klantgerichtheid. Ik heb dan ook alle vertrouwen in een mooie tuin, waar ik volgend jaar van hoop te genieten.”

Mevrouw de Jong


Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.