Tim Kok Hoveniers schenkt kippenhok aan Zorgwaard – Het Kompas- Juli 2013

Tim Kok Hoveniers schenkt kippenhok aan Zorgwaard

 

Tim Kok Hoveniers vierde dit jaar een jubileum en dat werd gevierd met het openen van een tweede vestiging in de Hoeksche Waard. Met een eigen ontwerpbureau, diverse mensen op kantoor en 6 vakkundige hoveniers in dienst, biedt het bedrijf alle voorkomende diensten op het gebied van tuinaanleg en tuinonderhoud voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Vanuit een maatschappelijke betrokkenheid doet Tim Kok Hoveniers jaarlijks diverse vrijwilligersprojecten in de regio. Ook dit jaar is er weer gezocht naar diverse geschikte projecten, welke de medewerkers allemaal zelf mogen aandragen.

Tim Kok, eigenaar van het bedrijf:” Om ons bedrijf te laten groeien, blijven we investeren in medewerkers, zichtbaarheid, maar vooral ook in de samenleving en de mensen om ons heen. Toen één van mijn medewerkers, Aart Moree, aangaf dat de locatie Poorthuis van Zorgwaard een kippenhok wilde, zijn we daar direct mee aan de slag gegaan.”

Zorgwaard (locatie Poorthuis) heeft een reformatorische identiteit. Zij hechten waarde aan de zingevende aspecten van hun werk en doet haar best ouderen en anderen die zorg nodig hebben, zo goed mogelijk te ondersteunen en te verzorgen. Zorgwaard wil dan ook graag zorg verlenen vanuit de overtuiging dat ieder mens gelijk is en dat zij naar haar naasten willen omzien. In deze tijden is elke hulp en bijdrage die je krijgt welkom. Zo ook die van Tim Kok Hoveniers, waardoor we nu een nieuw kippenhok hebben voor onze bewoners!” Zorgwaard: “Het is onze inzet om de kwaliteit van onze dienstverlening waar mogelijk te blijven verbeteren en onze inbedding in de lokale samenleving nog verder te versterken. Dat ziet u onder meer aan de spreiding van onze vestigingen en de sterke mate waarin wij samenwerken met mantelzorgers en vrijwilligers, maar ook in de relatie die wij met lokale ondernemers hebben.

Dat je gezamenlijk meer voor elkaar krijgt dan alleen, blijkt uit de wijze waarop dit tot stand is gekomen. Tim Kok Hoveniers levert de mankracht voor het plaatsen van het kippenhok en de materialen hebben ze geregeld met Snoei Tuinmaterialen, welke ook net een nieuwe vestiging heeft geopend in Oud Beijerland. “Samen sta je sterk en is er vaak veel meer mogelijk. Zo dragen we allemaal ons steentje bij aan de samenleving en zie je dat er mooie dingen tot stand kunnen komen, zegt Tim Kok tot slot.”

PDF: Tim Kok Hoveniers schenkt kippenhok aan Zorgwaard


Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.