Weekblad Hoogvliet – juni 2013 – nieuwe huisstijl Tim Kok Hoveniers

Voorzitter Edwin Smid is trots op Hoogvlietse middenstand.

 

De praktijk: ”Omstandigheden voor ondernemers zijn goed in Hoogvliet”

Voorzitter van de deelgemeente Edwin Smid is mede verantwoordelijk voor de portefeuille economie in de deelgemeente. De afgelopen jaren is er veel veranderd in Hoogvliet.
Smid: “Wat mij op valt is dat de ondernemers in Hoogvliet hun verantwoordelijkheid nemen en niet afwachten tot een ander iets gaat doen. Hoogvliet heeft een actieve ondernemersvereniging, de samenwerkende bedrijven Hoogvliet Gadering (SBHG) en alle winkelcentra hebben het keurmerk Veilig ondernemen behaald. Maar ook de ondernemers op ons mooie winkelcentrum Hoogvliet wachten niet af en zoeken samen met ons momenteel een oplossing om betaald parkeren buiten de deur te houden. Hoogvliet heeft de ruimte en het klimaat voor (startende) ondernemers”.

Smid, die regelmatig op bezoek is bij ondernemers, was de afgelopen week op bezoek bij de Hoogvlietse ondernemer Tim Kok, de eigenaar van het gelijknamige Hoveniersbedrijf. Smid: “Hoveniersbedrijf Tim Kok B.V. is een voorbeeld van ondernemersmentaliteit. Een bedrijf dat in 8 jaar snel uitgroeide en naamsbekendheid heeft verworven in Hoogvliet en omstreken en dit jaar een tweede vestiging heeft geopend in de Hoeksche Waard”. Met een eigen ontwerpbureau biedt het bedrijf alle voorkomende diensten op het gebied van tuinaanleg en tuinonderhoud voor de particuliere en zakelijke markt. Tim Kok:” Om ons bedrijf te laten groeien, blijven we investeren in medewerkers, zichtbaarheid, maar ook in de samenleving en de mensen om ons heen”. Die maatschappelijke betrokkenheid komt tot uiting in de samenwerking met de Pameijer stichting en de mogelijkheid die Tim kok biedt aan cliënten om werkervaring op te doen. Deze kwaliteiten moesten zich vertalen in een nieuwe huisstijl, waar dan ook een nieuw logo bij hoort. Edwin Smid, onthulde het nieuwe logo. Smid vindt het bedrijf een inspirerend voorbeeld voor nieuwe ondernemers.

PDF:Platvorm Gehandicapten en Tim Kok Hoveniers juni 2013


Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.