Adoptie rotonde door Tim Kok Hoveniers

Eerste rotonde aangelegd én onderhouden door Hoogvlietse ondernemer zélf!

De rotonde bij de Groene Kruisweg/Laning is niet de allereerste rotonde die in Hoogvliet wordt ‘geadopteerd’, maar wel de eerste die door het adoptiebedrijf zélf wordt aangelegd én onderhouden.

Sinds enkele weken hebben bedrijven de mogelijkheid om een rotonde in Hoogvliet te ‘adopteren’. Het lijkt misschien wat vreemd, maar toch is dit een (inmiddels populaire) mogelijkheid voor een bedrijf om op een innovatieve, duurzame en zeer effectieve manier reclame te maken. Daarnaast toont het bedrijf daarmee maatschappelijke betrokkenheid door het onderhoud van de rotonde over te nemen van de gemeente.

Een bedrijf dat in Hoogvliet (en daarbuiten) bekend staat om zijn maatschappelijke betrokkenheid is Tim Kok Hoveniers. Tim Kok Hoveniers heeft de rotonde Groene Kruisweg/Laning geadopteerd. Omdat dit de enige rotonde in Hoogvliet is die ook nog aangelegd moet worden gaan zij voor zowel het onderhoud als de aanleg van de rotonde zorgdragen.

“Wij vonden het wat vreemd dat wij de Rotondespecialist gaan betalen voor de aanleg van een rotonde, terwijl dat onze specialiteit is. Vervolgens zou het nóg vreemder zijn als een ander hoveniersbedrijf het onderhoud vervolgens staat te doen naast een bord van Tim Kok Hoveniers, zegt Alex Hallema, bedrijfsadviseur bij het bedrijf.

De komende 5 jaar doet Tim Kok Hoveniers het onderhoud op de rotonde en legt hem ook zelf aan. Tim Kok, eigenaar en directeur van het bedrijf, zegt: “We hebben uitgebreid gesproken met de Rotondespecialist en hebben daar goede afspraken over gemaakt. Deze rotonde wordt veruit de mooiste en de best onderhouden rotonde van Hoogvliet. Als de rotonde straks klaar is en de mensen zien bijvoorbeeld dode planten staan of er is iets anders, kunnen ze dit melden bij ons. Wij zullen dit dan direct oppakken! Onze website staat op de borden, grinnikt Tim Kok tot slot.”


Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.