Tim Kok hoveniers viert jubileum!

De Hoogvlietse ondernemer Tim Kok viert met zijn hoveniersbedrijf het 8-jarige jubileum deze maand. Door de jaren heen groeide de onderneming tot de allround onderneming, die niet meer weg te denken is uit Zuid-Holland en de Gadering in Hoogvliet. Met een eigen ontwerpbureau, diverse mensen op kantoor en 6 vakkundige hoveniers in dienst, biedt het bedrijf alle voorkomende diensten op het gebied van tuinaanleg en tuinonderhoud voor grote en kleine tuinen, maar ook voor bedrijfstuinen en -terreinen. Daarnaast zijn er vele samenwerkingsverbanden met gemeentes, woningcorporaties, maar ook de ondernemersverenigingen, zoals de SBHG in Hoogvliet.

Tim Kok (directeur/eigenaar) zegt: “Alles begint met goed luisteren. Wij vertalen de wensen van onze klanten naar een passend ontwerp. Wij voorzien dit ontwerp van een offerte op maat en pas als de klant daarover tevreden is, gaan we aan de slag. Ons bedrijf kenmerkt zich vooral door een hoge mate van creativiteit, kwaliteit en flexibiliteit”.

Om het jubileum gepast te vieren heeft Tim Kok Hoveniers besloten een nieuwe vestiging te openen in de Hoekse Waard. “U heeft hiermee wel een primeur hoor, verteld Tim Kok trots. Wij krijgen doorlopend offerteaanvragen vanuit de regio Hoekse Waard, van zowel particuliere als zakelijke klanten en daar wilden we iets mee doen. Met elkaar kwamen we tot de conclusie dat we een tweede vestiging moesten openen. Toen ook onze vaste leverancier van tuinmaterialen aankondigde om daar een nieuwe vestiging te openen, was dat voor ons de bevestiging dat we de juiste keuze hadden gemaakt. Als ik dus moet zeggen waar ik het meest trots op ben in de afgelopen 8 jaar, is het het feit dat we in deze tijd een tweede vestiging gaan openen”.

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Tim Kok Hoveniers omtrent onderhoud/aanleg van uw tuin? Of wilt u uw huidige (bedrijfs)tuin een frisse en vernieuwde ‘look’ geven? Neem dan contact op met de tuinspecialisten van Tim Kok Hoveniers, voor een gesprek voor een vrijblijvende aanbieding. Natuurlijk kunt u ook een kijkje op onze website www.timkok.nl of stuur een email aan info@timkok.nl. Verder zijn we te volgen op twitter (@TimKokHoveniers) en linkedin (HovenierTimKok).


Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.