Ondernemend Voorne-Putten – sept / okt 2012

Tim Kok Hoveniers heeft oog voor de omgeving

 

Al diverse keren bracht de redactie een bezoek aan Tim Kok, eigenaar van Hoveniersbedrijf Tim Kok uit Hoogvliet. Zijn bedrijf heeft sinds de start een goede groei doorgemaakt. Tevreden achterover leunen is er echter niet bij, want Tim staat altijd open voor nieuwe ontwikkelingen en heeft daarbij letterlijk oog voor de omgeving.

MVO

Eerder meldden we hier al dat Hoveniersbedrijf Tim Kok in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen jaarlijks een vrijwilligersproject aanpakt. Dat MVO echter ook in de dagelijkse praktijk van het bedrijf past, blijkt wel als Tim vertelt over een nieuwe medewerker. “Er is recent iemand uit de Wajong bij ons op proef begonnen. Een jongen die erg stottert en daardoor een afstand tot de arbeidsmarkt ervaart. Wij willen hem de kans bieden binnen ons bedrijf. Natuurlijk heeft hij veel aandacht nodig, maar ik weet zeker dat ons team hem die kan geven.” Het geeft aan dat Hoveniersbedrijf Tim Kok graag iets doet voor de omgeving.

De tuin aanpakken?

Het najaar gaat beginnen en dat is bij uitstek het moment voor de aanleg van tuinen. “Het poten van de beplanting kun je inderdaad het best in de herfst doen,” knikt Tim. Hij heeft nog wel een advies voor de mensen die er nu over nadenken om de tuin in het voorjaar op te laten knappen. “Wees er vroeg bij! Mijn ervaring is dat het snel vol zit met aanvragen. Door nu al een ontwerp te laten maken, voorkom je dat je straks achter aansluit in de rij.”

Website

Heeft u de vernieuwde website van Hoveniersbedrijf Tim Kok al gezien? De site heeft een moderne, warme uitstraling. Een opvallend onderdeel van de website wordt gevormd door de tuintips. “Voor iedere maand in het jaar hebben we een tip, die we daar onder de aandacht brengen. Dat wordt gewaardeerd, want we krijgen er leuke reacties op. Mensen die naar aanleiding van deze tips een vraag aan ons willen stellen over hun tuin, kunnen dat natuurlijk altijd doen,” benadrukt Tim.
Ook het Twitter-account van Hoveniersbedrijf Tim Kok is gekoppeld aan de nieuwe website. Op @TimKokHoveniers komen geregeld handige berichten voorbij. Een groot aantal volgers leest deze berichten met veel plezier. Een echte aanrader dus!

Meer weten?

Bekijk dan eens de website of volg Hoveniersbedrijf Tim Kok op twitter.

Hoveniersbedrijf Tim Kok BV
Klompenmakerstraat 117
3194 DD Hoogvliet
T: 010-4162784
I: www.timkok.nl
Volg ons op Twitter
http://twitter.com/TimKokHoveniers

PDF: Ondernemend Voorne Putten sept okt 2012


Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.