Ondernemend Voorne-Putten – mei / juni 2012

Het is tijd voor……HOVENIERSBEDRIJF TIM KOK B.V.!

 

De tuin is bij uitstek een plek waar je even tot jezelf kunt komen. Lekker met een kop koffie of een glaasje wijn wegdromen in het lentezonnetje, of samen met familie en vrienden gezellig buiten eten. Liefst nog met vogels op de achtergrond, een vakantiesfeer! Lijkt dat onbereikbaar? Niets is minder waar: tuingeluk is een kwestie van creëren, dus de tuin zo inrichten dat hij helemaal bij u past. En goed nieuws in tijden van crisis: het hoeft niet duur te zijn!

Een tuin naar úw wensen… Een fijne tuin valt of staat met een goede verhouding en deze is verreweg het belangrijkst voor de beleving. De inrichting van uw tuin stopt dan ook voor HOVENIERSBEDRIJF TIM KOK niet bij de voor- en achterdeur. Uw tuin vormt immers een unieke verbinding met het interieur van uw woning, bedrijfspand of publieke ruimte. Wij kunnen de overgang voor u creëren, geheel in stijl en altijd verrassend. Beplanting in een verscheidenheid aan geuren en kleuren bloemen. Liefst in verschillende hoogtes, dus met struiken,klimplanten langs een pergola of bomen die fungeren als een levend behang. Dat brengt diepte en leven in de tuin. Zo’n tuin roept moeiteloos een gevoel van ontspanning op.

Minimaal onderhoud

De mens heeft een natuurlijke behoefte aan groen. Maar wat als u geen groene vingers heeft, geen zin of tijd hebt om dat groen te onderhouden? HOVENIERSBEDRIJF TIM KOK zet zijn ervaring en vakkennis graag voor u in.Van het eerste concept tot realisatie en het onderhoud van uw tuin.Wie niet houdt van grasmaaien,kan kiezen voor bodembedekkende planten die hooguit eens per jaar worden geknipt. Er wordt gekeken naar planten en struiken die passen bij de grondsoort en de ligging (zon of schaduw), dan doen ze het goed en heeft u er weinig werk aan.De laatste trends in samenspel met uw en onze ideeën geven u zeker het optimale ‘buitenleven’ gevoel!

PDF: Tim Kok


Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.