Start ca. 1000m2 tuinaanleg Rhoon

Geen afbeelding - Hoveniersbedrijf Tim Kok

Vorige week is Hoveniersbedrijf Tim Kok gestart met de werkzaamheden bij een groot nieuwbouw project in Rhoon.

In harmonie met de nieuw gebouwde notariswoning zal er een tuin in stijl worden gerealiseerd. De symmetrie in het ontwerp en 3 niveau verschillen in de tuin zullen veel dimensie geven aan de tuinbeleving. Verder zullen een veranda met berging, 2 vlonder partijen en een vlonder pad, een damwand, diverse terrassen en een gedegen verlichtingsplan niet ontbreken.

De ontwerper aan het woord:

In samenspraak met de klant is er een prachtig ontwerp tot stand gekomen. Iets klassiek, door het gebruik van gedeeltelijk ronde vormen, gebakken klinkers, weelderige beplanting en karaktervolle vintage bomen, maar ook zeer eigentijds en stijlvol, door het gebruik van pure materialen als hout, split en bestrating in combinatie met grote tegels. Verrassende elementen zijn hellende borders, en subtiele Aziatische sferen als het verwerken van een Boeddha-waterelement. Inspiratie d.m.v. schetsontwerpen en een definitief ontwerp gaan aan doelgerichte creatie vooraf! De komende tijd zal ik met veel enthousiasme de tuinaanleg in Rhoon begeleiden en groeit er onder de handen van de vakmensen van Tim Kok BV een prachtige tuin!”

Laat u inspireren! Bekijk onze andere tuinprojecten of neem voor meer informatie over tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, etc. contact met ons op!


Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.