SBHG Bijeenkomst 4 okt.’12 i.s.m. Tim Kok Hoveniers

Geen afbeelding - Hoveniersbedrijf Tim Kok

Op donderdag 4 oktober geeft Stichting Samenwerkende Bedrijven Hoogvliet Gadering (SBHG) u een vooruitzicht op de toekomst voor u als werkgever in Nederland, maar ook voor u als werkgever op Gadering.

Op de bijeenkomst worden interessante thema’s belicht. Gastheer Tim Kok Hoveniers presenteert u graag hoe zij ook uw private groen een frisse uitstraling geven.

U wilt graag dat uw personeel zich voorkomend en representatief presenteert aan uw klanten. Een verzorgde verschijning straalt kwaliteit en betrouwbaarheid uit naar uw klanten. Ook de uitstraling van uw bedrijfspand en het omliggende groen dragen positief bij aan de onbewuste perceptie van uw kwaliteit bij uw klant. Daarbij maakt u als participant ook nog eens extra aanspraak op aantrekkelijke tarieven voor een metamorfose van uw groen.

Meld u voor 20 september aan en garandeer uzelf van een plek!

Datum/tijd:
donderdag 4 oktober / inloop 15.30 uur, aanvang 16.00 uur

Locatie:
Tim Kok Hoveniers, Klompenmakerstraat 117, 3194 DD, Hoogvliet Rotterdam

Na de bedrijfspresentatie van Tim Kok nodigt SBHG u graag uit voor een gezellige borrel met uw mede-ondernemers op Gadering. Onder het genot van een hapje en drankje heeft u gelegenheid om bij te praten en nieuwe zakelijke kansen te spotten met uw buren en de aanwezige sprekers.

De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor alle bedrijven op Gadering, dus ook voor niet-participanten. Komt u ook?

 


Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.