Moderne tuin in strakke vlakverdeling

Een moderne tuin waar een strak lijnenspel de kaders bepaald.

Door het gebruik van natuurlijke materialen als steen, gras en frisse groene beplanting in combinatie met composiet vlonderdelen ontstaat in deze tuin rondom de woning een spannend geheel in kleur en vorm. Het resulteert in een moderne buitenkamer waar een doordacht ontwerptraject aan vooraf is gegaan.

Dat is te zien. Dat is te beleven!

Bijvoorbeeld als u in het zonnetje geniet op het verhoogde composiet vlonderterras, met leibomen die fungeren als een levend behang!!
Door het jaar veranderd zijn blad als een kameleon… van groen, naar rood, naar groen… geworteld in een bed van buxus bollen laten deze bomen u steeds verrassen. Een strakke moderne tuin maar steeds in beweging!


Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.