Vraag naar ons MOODBOEK!

WELKOM IN DE WERELD VAN TIM KOK!

Tim Kok Hoveniers is een vooruitstrevend hoveniersbedrijf uit Rotterdam, Albrandswaard en omstreken op het gebied van creatieve en duurzame tuinen. Wij voeren onze werkzaamheden uit in zowel particuliere- als bedrijfstuinen.

Laat u inspireren! kom “In the MOOD of TimKok”. Vraag naar ons boek vol innovatieve tuin ideeën, en creatieve tuinontwerpen.

Maak kennis met onze tuinontwerpster, na een persoonlijk gesprek waarin uw programma van wensen duidelijk worden geeft zij vorm aan uw tuindroom door middel van een eerste schetsontwerp en een definitief tuinontwerp. Bijhorend kunnen wij voor u een beplantingsplan en behandelingsplan opstellen. Dit plan bevat tips over snoeien, bemesting en andere wetenswaardigheden specifiek geldend voor de opgenomen planten.

Wij als de hovenier uit Hoogvliet, Rotterdam, Spijkenisse, Rhoon, Poortugaal en omstreken, laten u graag delen in onze vak kennis op het gebied van duurzame tuinen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van Tuinadvies, Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud staan wij u profesioneel en vakkundig terzijde om Úw Tuindromen vorm te geven!


Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.