Uw terrein IJS- en SNEEUWVRIJ

Ons terrein is bereikbaar; Uw terrein ook?

De winter komt er aan……
Ieder jaar kent 4 getijden in de natuur. De winter is nu in aantocht. Ervaring leert dat als we terug kijken naar de afgelopen jaren dat we te maken hebben gehad met strenge winters. Naast dat dit zijn mooie gezichten kent, brengt dit ook overlast. In de meeste gevallen bent U zelf verantwoordelijk voor het bestrijden van de sneeuw en de gladheid op Uw terrein.
Veiligheid staat op nummer 1. Voor Uzelf, Uw medewerkers en Uw cliënten. Het is zelfs zo, dat als een persoonlijk ongeval voordoet, op een particulier terrein, er te allen tijde een schadeclaim ingediend kan worden tegen de eigenaar.
Tim Kok Hoveniers draagt graag een steentje bij aan de veiligheid op Uw terrein.

Geen zorgen.
Met de 24 uurs service van Tim Kok Hoveniers bent U goed op weg.
Het goed bereikbaar houden van Uw bedrijfsterrein is bij ons in goede handen. Samen met U stellen we dus ook een gedegen plan van aanpak op, wat het beste bij U en Uw bedrijf past. Op deze manier kunt U doorgaan met Uw bedrijf en wij ook. Wij ontzorgen U.

Afspraken
Wij zijn voor U 24/7 beschikbaar voor het bestrijden van de gladheid. We zorgen er dus voor dat U op welk gewenst moment ook Uw bedrijf veilig kunt betreden.
Wij kunnen naast het bestrijden van gladheid, U ook voorzien van een eigen voorraad zout. De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd, naar aanleiding van het opgestelde plan van aanpak. Tussentijds zullen we ook nauwlettend met U in contact blijven om te informeren of U tevreden bent over de manier van werken.

U gaat voor veiligheid? neem CONTACT met ons op.

Tim Kok Hoveniers,

DE TOTAALLEVERANCIER VOOR UW BINNEN EN BUITENRUIMTE!


Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.