Ontwerp uw tuin online

Exclusief bij Tim Kok Hoveniers

Ontwerp uw tuin online!

Geef uw tuindroom digitaal vorm, wij maken hem werkelijkheid!

Met het programma “TUINPLAN” bieden wij een extra GRATIS service voor het realiseren van uw persoonlijke tuin wensen. Maak HIER uw eigen digitale tuinontwerp

Aan de hand van het uitgeprinte ontwerp bespreken wij uw wensen, geven gericht en passend advies, werken de plannen concreet uit, nemen de realisatie voor u uit handen… maken uw tuindroom werkelijkheid!

Met ons programma bieden wij U een unieke kans zélf uw buitenruimte in te delen, te verbouwen en te experimenteren met bestrating, kleuren, verlichting, materiaal en beplanting; kortom de volledige inrichting van uw tuin! Alle honderden voorwerpen zijn qua vorm en afmeting te bewerken. De kleur van de tegels, beplanting enz. zijn door middel van een kleurenmengpaneel aan te passen. Op de print kunt u allerlei notities kwijt over bijv. type bloembakken, tegels, afmetingen, etc. Maar dat kan natuurlijk ook online.

Laat u inspireren door de impressies op de website, of neem CONTACT met ons op voor het maken van een professioneel tuinontwerp.


Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.