FLORIADE 2012

Het aftellen is begonnen…

Nog exact 6 maanden en dan opent Floriade 2012!
Het Floriadepark is 66 hectare groot en bestaat uit 5 unieke werelden, van elkaar gescheiden door bosgebied. Elke wereld heeft een eigen decor, programma en activiteiten. Werelden waarin je de natuur steeds op een andere manier ziet, voelt en beleeft.

Beleef de natuur

Er is een dagelijks cultureel programma vol muziek, dans, literatuur, theater en beeldende kunst uit de hele wereld. Duurzame, innovatieve eyecatchers op het gebied van architectuur, zijn als eerste te bezichtigen op de Floriade. Met talloze spannende, vernieuwende en leerzame activiteiten en workshops is Floriade 2012 een spectaculaire ontdekkingsreis voor kinderen.
Samen met een gids kun je thematische routes wandelen over het park of juist in de 30 meter hoge kabelbaan over het park zweven.

Floriade 2012 laat je de natuur beleven!

5 april t/m 7 oktober 2012

Voor meer info : www.floriade.nl


Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.